05.09.2021-20:01 (Son Güncelleme:05.09.2021-20:01)


1

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un henüzv 17 yaşındaki alt yapısından yetişen genç oyuncusu Emre Demir'e talip olan Barcelona'nın genç oyuncunun transferindeki planı belli oldu. Katalan ekibi Emre Demir'i alıp bu sezon Kayseri'de oynatacak.



2

Kayserispor'un 17 yaşındaki genç yıldızı Emre Demir için talip olan İspanya La Liga ekibi Barcelona'nın bir süredir devam eden görüşmeler sonrasında transferde anlaşmayı sağladığı öğrenildi.



3

İspanyol devi Barcelona'nın yetkilileri Emre Demir transferi için Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile yapmış olduğu görüşmelerde uzun süren pazarlıklar sonrasında anlaşmayı sağladı.



4

17 yaşındaki Emre Demir için İspanya La Liga ekibi Barcelona, 2.5 milyon euro ve sonraki satıştan pay olacak şekilde Kayserispor ile anlaşma sağladı.



5

Barcelona ve Kayserispor arasında Emre Demir transferi için gerçekleştirilen anlaşmanın en çok dikkat çeken detayı ise bu sezon 17 yaşındaki genç yıldız adayının Kayserispor'da kalacak olması oldu.



6

Spor Toto Süper Lig tarihinin en genç golcüsü ünvanına sahip olan Emre Demir, henüz 15 yaşındayken Kayserispor formasıyla ilk golünü kaydederek tarihe geçmişti.



7

Geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki genç file bekçisi Doğan Alemdar'ı Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'e 3.5 milyon euro ve sonraki satıştan %20 pay sağlayacağı bir anlaşma karşılığında satan Kayserispor'un 18 yaşındaki kalecisinin ardından 17 yaşındaki genç orta sahasını da Avrupa'ya gönderecek olması tüm spor kamuoyu tarafından takdir edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR