Barcelona’dan Griezmann Açıklaması! Geliyor Mu?

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, transferi gündemde olan Atletico Madrid’in yıldız oyuncusu Antoine Griezmann hakkında açıklamalarda bulundu.

08.05.2018-12:52 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-12:40) Barcelona’dan Griezmann Açıklaması! Geliyor Mu?

Josep Maria Bartomeu, Frasız yıldızın menajeri ile görüştüğünü kabul ederken, görüşmeden dolayı Griezmann’ı transfer edecekleri sonucuna ulaşılamayacağını belirtti.

Katalan temsilcisinin, yıldız futbolcusuna yönelik ilgisinden rahatsız olan Atletico Madrid yöneticileri, geçtiğimiz Aralık'ta FIFA'ya başvuruda bulunmuştu. O süreçte Griezmann ile görüştüklerini kabul etmeyen Barcelona başkanı Josep Maria Bartomeu bu kez çok önemli bir itirafta bulundu.

Bartomeu, Atletico Madrid tarafından FIFA'ya şikayet edilmeden 1 ay önce, Antoine Griezmann'ın menajeri ile görüştüğünü açıkladı.

Fransız yıldızın menajeri ile kısa bir görüşme gerçekleştirdiklerini ancak somut hiçbir girişimleri olmadığını belirten Bartomeu; "O günden sonra ne menajeri ne de Griezmann ile görüşme yaptık. Bu konu hakkında daha fazla spekülasyon yapılması yanlış. Atletico Madrid ile iyi bir ilişkimiz var ve bu ilişkiye zarar vermek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bartomeu'nun bu söylemlerine rağmen Barcelona’nın sezon bitiminde Fransız oyuncunun sözleşme fesih bedelini ödeyerek, yıldız ismi kadroya katması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal