Banyonuzu Spaya Dönüştürmenin Kolay Yolu

Evinizde spa rahatlığını yakalamak sanılanın aksine o kadar da zor değil. İşte kendi evinizde spa benzeri bir ortam oluşturmak için kolay ipuçları...

25.03.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-13:27) Banyonuzu Spaya Dönüştürmenin Kolay Yolu

Sakinleştirici bir atmosfer yaratmak, evdeki spa tesisinizi oluşturmanın ilk adımıdır. Işığı, müziği, kokuyu ve bu eşsiz rahatlatıcı deneyimi yaratacak her bileşeni dikkate almak önemlidir. Birkaç mum yakın, istediğiniz banyo tuzlarını kullanın ve rahatlatıcı bir müzik çalın.

MASKELERE ÖNEM VERİN

İster cildi yenileyen, ister detoksifiye edici bir kil maskesi olsun, maske yapma eylemi sizi kesinlikle spa moduna sokacaktır. Cildinize uygun maskeyi seçin ve yenilenmenin tadını çıkarın. Evde kendi maskenizi, doğal tarifler ile yapmanız da mümkün!

NEFES ALIN

Tüm bu gevşeme seansı aslında rahatlatıcı bir koku etrafta dolanırken, doğru nefes alma teknikleri ile başlıyor ve bitiyor. Güzel kokular ve doğru nefes alma teknikleri; rahatlama duygusunu arttırırken, aynı zamanda stresi de azaltıyor. Burnunuzdan üç kez derin nefes alın, karnınızı nefes ile doldurun ve ağzınızdan nefes verin.

GÖZ MASAJI

Orbital kemiğin çevresindeki basınç noktalarına minik dokunuşlar ile masaj yapmak gerçekten iyi ve rahatlatıcı hissettirecek. Nazik ancak sağlam bir baskı uygulayarak cilt bakım ürünleri ve serumları masaj yaparak yüzünüze yedirin.

KURU FIRÇA

Kan akışını, cilt esnekliğini artıran ve kolajen üretimini uyaran kuru fırçadan yardım alın. Pul pul döktüğünüz bölgelere bir vücut yağı veya zengin bir vücut kremi ile masaj yapın.

DIŞ DÜNYA İLE BAĞINIZI KOPARIN

Spaların gevşetici etkisinin ana nedenlerinden biri, dış dünya ile bağlantıyı kesmenizdir. Zihnin bırakmayı öğrenmesi önemlidir. Kendinize saati öğrenemeyeceğiniz, hiçbir şeyi dert etmeyeceğiz bir zaman dilimi oluşturun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal