Banu Zorlu’nun Eline 9 Dikiş Atıldı

Ünlü şarkıcı Banu Zorlu, önceki akşam Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Zorlu, başından geçen korkunç olayı anlattı.

27.02.2021-13:40 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-13:40) Banu Zorlu’nun Eline 9 Dikiş Atıldı

Uzun bir zamandır ekranlardan uzak olan ünlü şarkıcı Banu Zorlu, geride bıraktığımız akşam Nişantaşı Amerikan Hastanesi'nden çıkarken objektiflere takıldı.

‘HER GÜN PANSUMANA GELİYORUM’

Son zamanlarda yapımcılık yapmaya başlayan Banu Zorlu, başından geçen talihsiz kaza hakkında konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan güzel şarkıcı, hafta sonu evde bıçakla elini kestiğini söyledi. Zorlu, konu hakkında ‘Görünmez kaza, mutfakta ve evde her yer kan oldu. Dokuz dikiş atıldı. Her gün pansumana geliyorum’ ifadelerini kullandı.

YAPIM ŞİRKETİ HAKKINDA KONUŞTU!

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; ünlü şarkıcı, yeni açtığı yapım şirketi hakkında da konuştu. Şarkıcılığın yanı sıra yapımcılık da yapan Banu Zorlu, , bu sıralar başrolünü Pelin Karahan’ın başrolü üstlendiği ‘Dalgalar ve İzler’in montajıyla uğraştığını dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Geçen ay Nişantaşı’nda kameralara yansıyan Banu Zorlu, koronavirüs pandemisi hakkında konuşmuştu. Ünlü şarkıcı, ‘Zor günlerin bitmesine az kaldı. İnşallah yakın zamanda kahvemizi keyifle oturarak içmek nasip olur’ ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal