Hira Koyuncuoğlu Oyunculuk Kariyerine Nasıl Başladığını Anlattı

Akıncı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Hira Koyuncuoğlu, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Koyuncuoğlu, oyunculuk kariyerine nasıl başladığını anlattı.

27.02.2021-11:25 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-11:25) Hira Koyuncuoğlu Oyunculuk Kariyerine Nasıl Başladığını Anlattı

Posta’dan Uğur Alkapar’a konuşan ünlü oyuncu Hira Koyuncuoğlu, oyunculuk kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Birçok meslektaşının aksine yoğun tempodan şikayet etmeyen güzel oyuncu, ‘Oyunculuk nasıl başladı?’ sorusunu ‘Kendimi bildiğimden beri hep oyuncu olmak istiyordum. Televizyondaki karakterlere bakıp ‘Anne bunu ben oynayacağım, beni orada göreceksiniz büyüyünce’ diyordum. Tek söylediğim şey buydu. Aynanın karşısında izlediğim karakterleri canlandırırdım. Gelen misafirlere skeçler oynardım. Üniversitede de zaten eğitimini aldım. Menajerlerle çalışmaya başladım ve sektöre girdim’ şeklinde cevapladı.

‘ŞAN DERSİ ALDIM’

Şarkı söylemeyi de sevdiğini belirten Hira Koyuncuoğlu, şan dersi aldığını belirterek ‘Evet seviyorum ve söylüyorum. Şan dersi de aldım. Kendimi şu an yeterli hissetmiyorum ama bununla ilgili çalışmak istiyorum. Geliştirmek istiyorum kendimi’ ifadelerini kullandı.

İLK İŞİ HAKKINDA KONUŞTU

Ünlü oyuncu, ‘Müzikalde oynamak istemez misin?’ sorusuna ise ‘Bu konuda hayallerim var. Burada olmazsa artık arkadaşlarımı toplayıp kendim yapacağım’ cevabını verdi. İlk işi hakkında da konuşan Koyuncuoğlu, ‘İlk işim ‘O Hayat Benim’. Google’da ‘Adını Feriha Koydum’ yazıyor ama ben o dizide yoktum! İnsanlara da bunu asla anlatamıyorum. Kime benzettiler acaba? Sonra ‘İstanbullu Gelin’de iki buçuk sene oynadım’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal