Bankalar emeklinin cebini doldurup taşıracak: Promosyon miktarı 20 bin lirayı bulabilir

Bankalardan emeklileri heyecanlandıracak bir haber geldi. Alınan bilgilere göre maaşlarda yapılan zamlarla beraber emekli promosyon miktarlarının 20 bin liraya ulaşacağı tahmin ediliyor. İşte detaylar…

29.09.2023-11:01 - (Son Güncelleme: 29.09.2023-17:11)

Emeklilerin ekonomik olarak biraz olsun nefes alması için harekete geçen bankalar son dönemde yaşanan gelişmelerle birlikte promosyon ödemelerini yukarı yönlü revize etmeye hazırlanıyor.

Yeni dönemle birlikte, SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve EYT emeklileri için sunulan promosyon destekleri rekor bir artışla karşımıza çıkacak.

Promosyon miktarı 20 bin lirayı bulabilir

Haber7’de yer alan habere göre; Milyonlarca emekli için sunulan promosyon miktarının 20.000 TL'ye kadar yükseltileceği bekleniyor. Bu, emeklilerimizin finansal olarak daha sağlam bir zeminde olmalarına katkı sağlayacak.

Emekli Promosyon

Emekli promosyonu nasıl alınır?

Öncelikle, emeklilerin 3 yıllık maaşlarını aldıkları bankayı tercih etmeleri gerekiyor. Ardından banka yetkilileri ve emekliler arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin IBAN numarasına yatırılır.

1 Ekim 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında kampanyalara katılan emeklilerin sözleşme imzaladıktan sonra 3 gün içinde promosyon ödemeleri hesaplarına aktarılacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal