İstanbul’da sağanak yağış depremi: Evlerin alt katlarını su bastı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış sonrasında Şişli ilçesine bağlı Fulya Mahallesindeki yol çöktü. Muhtar Bülent Özen, "Evlerimizin alt katlarını olduğu gibi su bastı. Bu yolun altında doğal gaz, elektrik ve fiber kablolar da var. Onlar da zarar gördü, elektrikler yanmıyor." diye konuştu.

29.09.2023-10:19 - (Son Güncelleme: 29.09.2023-17:12)

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ilçelerde ev ve iş yerlerini su bastı. Kısa süreli yağış sonrasında Şişli ilçesinde yer alan Fulya Mahallesinde altyapısı yeni tamamlanan ve kısa bir süre önce asfaltlanan yol çöktü.

Evlerin alt katlarını su bastı

Muhtar Bülent Özen, CHP yönetimindeki belediye tarafından birkaç gün önce tamamlanan yolu görüntüleyip, "Evlerimizin alt katlarını olduğu gibi su bastı. Bu yolun altında doğal gaz, elektrik ve fiber kablolar da var. Onlar da zarar gördü, elektrikler yanmıyor." diye konuştu.

Şişli Su Baskını

Muhtar Özen, "Evlerimizin alt katlarını olduğu gibi su bastı. Bu yolun altında doğal gaz, elektrik ve fiber kablolar da var. Onlar da zarar gördü, elektrikler yanmıyor." diye konuştu.

Bir iş yerini görüntüleyen Özen, "Alt katlar olduğu gibi su dolu. Buranın bir alt katı daha var, olduğu gibi su dolu. Allah kolaylık versin. Büyük bir afet atlatmış gibi, görüyorsunuz çukurun derinliğini" dedi.

İmamoğlu reklamını yapmıştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise 20 Eylül'de ilçedeki altyapı çalışmalarına ilişkin, "Şişli'ye çok özendik. Altyapı çalışmalarıyla su baskınları son buldu." paylaşımını yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal