Adana’da rüşvet operasyonu: Belediye evraklarına el konuldu

Adana’nın Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet iddiaları üzerine operasyon yapıldı. Sabah saatlerinde belediye binalarına gelen polisler, bazı belediye evraklarına el koydu. Öte yandan 61 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İşte detaylar…

29.09.2023-09:51 - (Son Güncelleme: 29.09.2023-17:12)

Polis ekipleri Seyhan ve Çukurova belediyelerine sabah saatlerinde rüşvet operasyonu düzenledi. Buna göre ekipler, operasyon kapsamında bazı evraklara el koydu. Binada aramalar devam ederken çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

61 kişi için gözaltı kararı

İHA’nın haberine göre; Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) Mali Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ve Çukurova Belediyeleri hakkında yürüttüğü imar yolsuzluğu ve rüşvet soruşturması kapsamında 61 kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

Seyhan ve Çukurova

Şafak vakti söz konusu şahısların evlerine ve Seyhan ile Çukurova Belediye hizmet binalarına baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

Belediye başkan yardımcısı da bulunuyor

Gözaltına alınanlar arasında Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı, imar müdürü, mimarlar, Çukurova Eski Belediye Başkan Yardımcısı, ve imar müdürünün de olduğu öne sürüldü.

Ekipleri belediye binalarındaki araması devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal