Galatasaray’ın yıldızından şok eden zam isteği: Yönetim ne yapacağını şaşırdı

Galatasaray’ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson’un yönetimden yeni bir zam istediği ortaya çıktı. 25 yaşındaki stoperin Davinson Sanchez transferinden rahatsız olduğu da belirtiliyor. Detaylar haberimizde…

29.09.2023-10:47 - (Son Güncelleme: 29.09.2023-10:47)

Galatasaray’da forma giyen 25 yaşındaki savunma oyuncusu Victor Nelsson, Tottenham’dan Transfer edilen Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez’in yerini almasından rahatsızlık duyduğu ve yönetime maaş zammı talebinde bulunduğu ifade edildi.

Maaşı duyunca tavrı değişti

Davinson Sanchez'in yıllık 3.2 milyon euro kazanacağı öğrenen Nelsson, Galatasaray'dan yeni bir maaş talep etti ve bu maaşın 2 milyon euro'nun üstünde olmasını istedi. Sarı-kırmızılı yönetim bu tavır karşısında bir hayli şaşırdı. Maaşına zam yapılmaması durumunda takımdan ayrılacağını da söyleyen Nelsson'un tavırları Okan Buruk'u da kızdırdı.

Victor Nelsson

Bir görüşme daha olacak

Danimarkalı oyuncunun 2026 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunmasına rağmen sözleşmesinde iyileştirme yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşme gerçekleştirecek. 

Nelsson'un güncel piyasa değeri ise 19 milyon euro olarak gözüyor. (Mynet)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal