Bankadan anında nakit desteği! İlk 3 ay ödemesiz 9 bin liraya varan kredi

Son zamanlarda ülkemizde yükselen gıda fiyatları ve hayat pahalılığı birçok vatandaşın ekonomisini derinden sarstı. Buna bağlı olarak da birçok banka farklı tutarlarda kredi ödemesi gerçekleştiriyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar da bankaların bu kampanyalarını ilgiyle takip ediyor. İşte vatandaşlara son günlerde sunulan bazı kampanyalar…

19.03.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-16:34) Bankadan anında nakit desteği! İlk 3 ay ödemesiz 9 bin liraya varan kredi

Yaşanan ekonomik problemler ve gelen art arda zamlar birçok vatandaşı zor bir döneme sokmuş durumda. Bu sebeple birçok banka uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleriyle insanlara nefes aldırıyor. 9 bin liraya varan krediler ilk 3 ay ödeme yapmaya gerek olmadan 36 aya kadar ödenebiliyor. Söz konusu kredilerin detayları haberimizde..

İlk 3 ay geri ödeme yok

Kampanya başvuruları Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası üzerinden yapılıyor ve öncelikle vatandaşların kredi sicil durumuna bakılıyor. Ardından yapılacak ödemenin miktarı öğrenilerek bu tutara göre bir plan çıkarılıyor. Acil nakit ihtiyaçları için başlatılan bu kredi kampanyasına Finansbank üzerinden başvuru yapılabileceği bildiriliyor. Bunun yanı sıra bir diğer banka olan Yapı Kredi Bankası üzerinden de nakit destek kredisi veriliyor. Bu iki banka söz konusu kredi kampanyaları için başvuru alırken 36 ay vade seçeneği sunuyor. Üstelik ilk 3 ay geri ödeme istenmiyor.

İlk 3 ay geri ödeme yok

Üç farklı yolla başvuru yapılabiliyor

Hem Yapı Kredi Bankası hem de Finansbank’ın sunduğu kampanyaların farklı şekillerde kolay ödeme yolları bulunmaktadır. Bu bağlamda bankaların mobil uygulama seçeneği üzerinden bu kredilere başvurabilme imkanları bulunuyor. Bununla beraber bir diğer başvuru yöntemi ise bankaların resmi internet sitelerinden yapılabiliyor. Ayrıca söz konusu kredi kampanyalarına SMS ile başvuru yapılacağı da ifade edilirken vatandaşların bankalar tarafından belirtilen numaralara SMS göndererek başvuru yapılabileceği ifade ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal