Balıkesir'de Feci Kaza! Sürücü Yanarak Can Verdi

İstanbul-İzmir otoyolu üzerinde gece saatlerinde zincirleme bir kaza meydana geldi. Kazada bir kadın feci şekilde yanarak can verirken bir kişi de kazaya bakmak istediği sırada hayatını kaybetti.

12.09.2021-11:31 - (Son Güncelleme: 12.09.2021-11:46) Balıkesir'de Feci Kaza! Sürücü Yanarak Can Verdi

Gelen habere göre, gece saatlerin İstanbul- İzmir karayolunun Balıkesir kısmında feci bir kaza meydana geldi. İstanbul- İzmir Otoyolu'nun üzerinde bulunun Balıkesir Susurluk yolunda gerçekleşen zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

ZİNCİRLEME KAZA

İstanbul- İzmir Otoyolu'nun üzerinde bulunun Balıkesir Susurluk yolunda Ortanca Mhallesi mevkisinde 3 aracın karıştığı zincirleme bir kaza meydana geldi. 34 DJV 739 plakalı otomobil sürücüsü Zehra Çolak, 45 V 9693 plakalı Sabri Serdar Karışma'nın idaresinde olan kamyona arkadan çarptı. 

YANGINI İZLERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Zincirleme kazanın etkisiyle Zehra Çolak'ın kontrolünde otomobilde yangın çıktı. O sırada yangın çıkan araca bakmak amacıyla kamyondan inen Sabri Serdar Karışma isimli sürücüye 45 Y 6365 plakalı otomobilin sürücüsü Ali İhsan Teceren çarptı.

YANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına bakmak için aracından inen Sabri Serdar karışma yola savrularak hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında otomobil sürücüsü Zehra Çolak yanarak hayatını kaybetti.

Cenazeler  Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı ve yol temizliğinin ardından trafik normale döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal