Trabzon’da Korkunç Kaza! 2 Ölü, 4 Yaralı

Trabzon’da korkutan bir kaza meydana geldi. Ortahisar ilçesinde bugün sabah saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.

08.06.2021-12:02 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-12:02) Trabzon’da Korkunç Kaza! 2 Ölü, 4 Yaralı

Trabzon’da talihsiz bir kaza meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ercan Uçar tarafından kullanılan Peugeot marka 34 DDZ 671 plakalı Peugeot marka jip, Rize'den Trabzon mevkiinde giderken araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ardından yolun sağ şeridinde yer alan H.Ç.’ye ait 34 ZV 2086 plakalı araca arkadan şiddetli bir şekilde çarparak kontrol dışında kaldı. 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Meydana gelen çarpmanın şiddetiyle kenara savrulan jip, Pelitli Mahallesi Havalimanı durağında beklemekte olan B.Y. idaresindeki 61 TU 104 plakalı belediye otobüsüne arkadan vurdu. Yaşanan korkunç kazadan sonra ağır bir şekilde yaralanan 23 yaşındaki Ercan ve 20 yaşındaki Ayşenur Uçar çifti içinde oldukları araçtan ihbar üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin gerçekleştirdiği mücadelenin ardından çıkarılarak kazanın yaşandığı yere sevk edilen ambulanslar ile KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne götürüldü. 

EKİPLER TARAFINDAN İNCELEME BAŞLATILDI 

Yaralıların götürüldükleri hastanede gerçekleşen tüm yoğun çabalara rağmen genç çift kazada yaşamlarını yitirdi. Talihsiz kazada belediye otobüsünün içinde yer alan yolculardan F.N.Y (25)., Ö.A. (37), G.Z.E. (32) ve C.T. (19) hafif şekilde yaralanırken, yaşanan kazaya ilişkin, Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından inceleme başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal