Bakırköy'de Başıboş Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan İş İnsanı İBB'ye Dava Açacak!

Bakırköy sahilinde yürüyüş yapan bir iş insanı sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. İş insanın 6 köpeğin saldırısına uğradığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından iş insanının İBB’ye dava açacağı öğrenildi.

20.01.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-11:30)

Başıboş sokak köpeklerinin saldırısına bir yenisi daha eklendi. Bir iş yerinin kamerasına yansıyan olayda, iş insanı Sedat Karaağaç sahil yolunda yürürken 6 adet başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Kendisini kurtarması için başka araçtan yardım isteyen adamı, başka bir sürücünün aracına almadığı kaydedildi. 

O ANLAR İŞ YERİNİN KAMERASINA YANSIDI

Bakırköy Ataköy Sahili'nde yürüyüş yapan bir iş insanı sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. İş insanın 6 köpeğin saldırısına uğradığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.  


SÜRÜCÜLER YARDIM ETMEDİ

Bakırköy Ataköy Sahili'nde meydana gelen olayda, iş insanı Sedat Karaağaç, sahil yolunda yürüyüşe yapıyordu. Yolda yürüdüğü sırada sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan adam, kurtulmak için kendisini yaralı şekilde yola attı. Ezilme tehlikesi de geçiren adama, yardım etmek isteyen bir kişi olay yerindeki başıboş sokak köpeklerini uzaklaştırmaya çalıştı. Bunun üzerine tekrar saldırıya geçen köpekleri görünce iş insanı Sedat Karaağaç, yoldan geçen bir araçtan kendisini içeri alması için yardım istedi. Bir iş yerinin kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, köpeklerin saldırısına uğrayan iş insanını hiçbir sürücünün almadığı kaydedildi. 


İBB’YE DAVA AÇACAK

İş insanı Sedat Karaağaç, olayın ardından 10 gün rapor aldı. İş adamı, yaşanan olayda suçu olduğu belirttiği Bakırköy Belediyesine ve sokak köpeklerinin toplatılması konusundaki çağrıyı reddeden CHP yönetimindeki İBB’ye karşı dava açacağı ifade edildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal