Bake coin nedir? Bake coin projesi ve yol haritası

Coin türleri her geçen gün daha çok tercih edilmeye başlıyor. Bu durum ise yatırımcılar için farklı coin türlerinin oluşmasına ve yenilenmesine sebep oluyor. Yatırımcılar ise coinler üzerinde araştırmalarına devam ederken Bake coinin ne olduğunu merak ediyor.

13.03.2022-16:51 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-16:52) Bake coin nedir? Bake coin projesi ve yol haritası

Bake coin bir kripto para birimidir. Bu kripto para birimi ise Binance Smart Chain üzerinde merkeziyetsiz bir otomatik pazar oluşturma ekosistemini hedeflemekte olan takas borsası Bakery Swap’ın jetonu olarak piyasaya sürülmüştür. Piyasaya süren ise anonim bir guruptur ve bunlar tarafından kurulmuş olan Bep-20 tabanlı bir birim olarak açıklanabilmektedir. 

Yatırımcıların her geçen gün DeFi ürünlerine ilgisi artmaktadır. Bu ağlar ise yeni gelen katılımcılar vasıtası ile her geçen gün daha da büyümektedir.

bake coin

Bake coin geleceği

Bake coin için yorum yapılmasının en temel anahtarı bu coin türünün Binance ağında kurulmuş bir projenin kripto para birimi olduğunu bilmektedir. Yani bu büyük bir takas borsası olarak da tanımlanabilir. Kullanım alanlarını ise oldukça geniş tutarak kendi alanlarını genişletmek istiyorlar. Bu alanlar içerisinde ise oyunlar, sanat türleri gibi şeyler mevcut. 

Yeni bir girişim olan Bake coinin biraz daha yol kat etmeden hangi alanda atak yapacağını yorumlamak ne yazık ki zor gibi görünmektedir. 

Bake coin geleceği hususunda yorum yapmak zordur fakat sayfalarında dikkat çeken detayları  paylaşmak da yerinde olacaktır. Öncelikle resmi kayıt adreslerinde henüz yol haritası paylaşılmamış olması dikkatleri çeken ilk nokta. Bunun yanı sıra ise beyaz sayfa adreslerinin olmaması da dikkatleri çeken ikinci nokta olarak belirtilebilir.

Yatırımcılar için dikkat çeken noktalar iki önem ayrıntı özelliğini sürdüyor. Dikkatlerin bu konuya dönmesini  Coin market sıralamasında top 100 e girmeyi başarmış olması da çok fazla etkilemiyor. Bu coin türü hakkında gelecekte ne getireceğini yaşayarak görmek gerekecek. 

Bake token hakkında bazı teknik bilgiler

-Kuruluş yılı ve ayı: Eylül 2020

-Maksimum arz miktarı: 278 milyon (artabilir)

-Toplam arz miktarı: 278 milyon

-Dolaşımdaki miktar: 255 milyon

-Kontrat: Binance smart chain

-Denetim sertifikası: Certik – Bep-20

-Kurucusu: Anonim

-Madencilik : Yok

-Ekip için ayrılan miktar: %1

Bake coin hakkında yapılan açıklamalar

Bake token kurucuları tarafından resmi olarak yapılmış bir açıklama mevcuttur. Bu açıklamada kendi oluşturdukları coin türünün hangi alanlarda fayda sağlayacağını ifade etmeye çalışmışlardır;

"Kurcalamaya karşı dayanıklı özelliğe bağlı olarak, meta veri deposunun önemli bilgileri sonsuza kadar korunabilir. Gelinen süreçte son etkinlikler ile birlikte 3D En İyi Sanatçılar etkinliği gibi giderek daha fazla önemli etkinlik düzenleyen Bakery Gallery’yi başlattık. Oyunlaştırma alanımız, hem projelerde hem de topluluktan gelen heyecanda üstel bir artış gördü ve Cryptodoggies pakete liderlik etti. Cryptodoggies aynı zamanda en büyük IDO başarımız oldu, 30x fiyat performansı ve büyük bir sosyal medya hakimiyeti yaşadı ve 3 haftadan kısa bir sürede 100.000’den fazla takipçiye ulaştı."

Ağ güvenliği hakkında ise yapılan resmi açıklamalar mevcut. Bakery Swap tarafından irdelenmiş olan bu konu hakkında yorum ise;

"BakeryToken ağı, gerçek zamanlı güvenlik monitörleri ve istihbarat sistemleri kullanılarak güvence altına alınmıştır. Zincir üzerinde izlemeye sahiptir ve birçok güvenlik kontrolünden geçer."

Bake coin alınması için yapılması gerekenler

Dünya genelinde ilk 100'e giren Bake coin alımının yapılması için ilk adres Binance borsası olarak söylenebilir. İlk tercihten sonra ise ikinci olarak tercih edilebilecek alan ise Gate.io borsasıdır. Yerli borsalarda listelenmemiş olsa da yine de satın alabileceğiniz farklı adresler vardır. Alınabilecek bu borsalar ise PancakeSwap, Hotbit ve Anyswap olarak söylenebilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal