Bakan Kurum müjdeyi verdi: Temelini 25 Ekim’de büyük bir coşkuyla atacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İlk Evim” projesiyle ilgili müjdeli açıklamayı yaptı. 5 bin konutun temellerinin atılacağı 17 ili açıklayan Bakan Kurum, ‘’Temelini 25 Ekim’de büyük bir coşkuyla atacağız.’’ ifadelerini kullandı. Detaylar haberimizde...

30.09.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 30.09.2022-16:10)

TOKİ ucuz konut projesinin büyük bir ilgi görmesinin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan  “İlk Evim” adı altındaki yeni konut projesi hakkında önemli açıklamalar geldi. 5 bin konutun temellerinin atılacağı 17 ili açıklayan Bakan Kurum, ‘’Temelini 25 Ekim’de büyük bir coşkuyla atacağız.’’ ifadelerini kullandı.

İlk Evim projesinin detayları netleşiyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında 5 bin konutun temelini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın atacağını vurgulayarak, 5 bin konut temelinin;  Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat ve Zonguldak olmak üzere 17 ilde atılacağını açıkladı.

Bakan Kurum İlk Evim projesi

25 Ekim’de büyük bir coşkuyla atacağız

Bakan Kurum, 25 Ekim tarihinde 5 bin konutun temelinin atılacağını açıkladı. 5 bin konutun temelinin Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat ve Zonguldak olmak üzere 17 ilde atılacağını bildiren Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı:

“Aylardır bu projeye hazırlık içerisindeyiz. 31 Ekim’e kadar başvuru süresi var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle 5 bin konutun temelini büyük bir coşkuyla atacağız.”

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal