Giriş belgeleri açıklandı: KPSS önlisans sınav yerleri belli oldu! İşte 2022 KPSS önlisans sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

ÖSYM yaptığı son dakika açıklamasıyla KPSS önlisans sınav yerleri belli olduğunu açıkladı. Adaylar sınav giriş belgelerini öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. İşte 2022 KPSS önlisans sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

29.09.2022-16:56 - (Son Güncelleme: 29.09.2022-16:56)

2 yıllık üniversite mezunlarının gireceği KPSS önlisans sınav giriş yerleri açıklandı. ÖSYM’nin yaptığı bu açıklamanın ardından adaylar sınav giriş belgelerini öğrenmek için internet üzerinden yoğun bir şekilde araştırma yapmaya başladı.

Giriş belgeleri açıklandı

ÖSYM’nin internet sitesinde konu hakkında şu ifadeler yer aldı:

 "09 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ön Lisans Sınavı’na (2022-KPSS Ön Lisans) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır."

KPSS önlisans

2022 KPSS önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır?

KPSS önlisansa girecek olan adaylar, sınav giriş belgelerini almak için ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan Aday İşlemleri Sistemi’ne (AİS) giriş yaparak belgelerini edinebilirler. Giriş içinse kullanıcılardan T.C. kimlik numarası ve ÖSYM şifresi istenecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal