Voleybolda hedef galibiyet: Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman oynanacak?

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B Grubu 4. maçında Filenin Sultanları Hırvatistan ile Polonya’da karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman oynanacak? İşte sorunun yanıtı...

29.09.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 29.09.2022-16:27) Voleybolda hedef galibiyet: Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman oynanacak?

Filenin Sultanları, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B Grubu 4. maçında Hırvatistan karşısına çıkıyor. Grupta 2 galibiyet alan Milliler, tek mağlubiyetini ilk maçında Tayland karşısında almıştı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Hırvatistan ile Polonya’da oynayacağı mücadeleyi kazanarak grupta 3. galibiyetini almak ve yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman oynanacak?

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B Grubu 4. maçında Türkiye Hırvatistan ile 29 Eylül 2022 Perşembe günü TSİ 18.30’da Polonya’nın Gdansk şehrindeki Ergo Arena’da karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele TRT Spor ekranlarında canlı ve şifresiz olarak spor severlerle buluşacak. 

Türkiye Hırvatistan voleybol

Hedef gruptan lider çıkmak

Filenin Sultanları bugün oynayacağı Hırvatistan mücadelesini kazanarak B Grubu’ndaki 3. galibiyetine uzanmayı ve grubu lider bitirmeyi hedefliyor. 

Ay Yıldızlıların Dünya Voleybol Şampiyonası kadrosu şu şekilde:

Simge Aköz, Cansu Özbay, Saliha Şahin, Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu, Elif Şahin, Meryem Boz, Eda Erdem, Ayçin Akyol, Derya Cebecioğlu, Zehra Güneş, Aylin Acar, İlkin Aydın, Ebrar Karakurt.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal