Bakan Koca o illeri açıkladı: Hangi deprem bölgesinde su içilebilir?

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şebeke suyu içilebilecek deprem bölgelerini açıkladı. İşte detaylar...

28.02.2023-09:26 - (Son Güncelleme: 28.02.2023-17:24) Bakan Koca o illeri açıkladı: Hangi deprem bölgesinde su içilebilir?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şebeke suyunun içilebilir halde olduğu deprem bölgelerini duyurdu. Bakan Koca, paylaşımında Osmaniye ile Gaziantep’te şebeke suyunun içilebilir halde olduğunu söyledi.

Hangi deprem bölgesinde su içilebilir?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Osmaniye ile Gaziantep'te Nurdağı ve İslahiye ilçeleri dışında kalan bölgelerde şebeke suyunun içme suyu olarak kullanılmaya uygun olduğunu açıkladı.

Bakan Koca Şebeke Suyu

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yapılan ölçüm ve analizlere göre Osmaniye'de şebeke suyu içme suyu olarak kullanıma elverişlidir. Nurdağı ve İslahiye ilçeleri dışında, aynı şekilde Gaziantep'te şebeke suyu içme suyu olarak kullanılmaya uygun. Gerekli duyurular valilik ve kaymakamlıklar tarafından yapılıyor" ifadelerine yer verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal