Bakan Dönmez'den Isparta'daki Elektrik Kesintisiyle İlgili Açıklama Geldi: Faturaların Tahsilatını 1 Ay Erteliyoruz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'da yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili açıklamada bulundu. Tahsilatlar 1 ay ertelenecek.

08.02.2022-17:26 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-17:37)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'da yoğun kar yağışı sonrası meydana gelen elektrik kesintileri ile ilgili açıklamada bulundu. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, çalışmaların sürdüğünü, yalnızca 7 köyde elektrik kesintisi olduğunu ifade etti. Dönmez, sosyal medyadaki çarpıtmalara dikkat çekerek: "Biz gerçekleri paylaştık. Doğruları çarpıtmadık. Ama bir kesim doğruları çarpıtma davranışlarını bu olayda da gösterdi." sözleri ile tepki gösterdi. 

TAHSİLATI 1 AY ERTELİYORUZ

Bakan Dönmez, düzenlediği basın toplantısında son duruma ilişkin: “Yaşanan arıza sayısına baktığımızda 10 yıllık arıza 1 günde oluştu. 13 ilden buraya bakım-onarım ekibi sevk edildi. Şu anda sadece 7 köyümüzde kesinti söz konusu. Faturaların tahsilatını da 1 ay erteliyoruz.” ifadelerinde bulundu.


ÇARPITMALARA TEPKİ GÖSTERDİ 

Özellikle sosyal medyada ve belli bir medya grubunda çarpıtma haberlere yer verildiğini ifade eden Dönmez: "Ucuz siyaset yaptılar. Biz gerçekleri paylaştık. Doğruları çarpıtmadık. Ama bir kesim doğruları çarpıtma davranışlarını bu olayda da gösterdi. Rize'de, Kastamonu'da, Elazığ'da nasıl devletimiz vatandaşımız ile omuz omuza çalıştı ise burada da devletimiz ilk andan itibaren omuz omuza çalıştı." açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal