Baba Resmiye’nin sırrı ne?

Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinin izleyen seyirciler dizide yer alan sırları çözmeye çalışıyor. Baba dizisinin baş rolünde yer alan Haluk Bilginer'in canlandırdığı Emin Saruhanlı'nın hastalığı ve hayalini gördüğü Resmiye merak edildi. Peki Resmiye'nin sırrı nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

24.03.2022-00:08 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-00:08) Baba Resmiye’nin sırrı ne?

Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisini izleyen seyirciler dizide yer alan sırları çözmeye çalışıyor. Baba dizisinin baş rolünde bulunan Haluk Bilginer'in canlandırdığı Emin Saruhanlı'nın hastalığı ve hayalini gördüğü Resmiye merak edildi. Emin Saruhanlı alzheımer hastasıdır. Alzheımer hastalığının başlangıç seviyesinde olan Emin Saruhanlı seslet duyuyor ve halüsinasyonlar görmektedir. Geçmişe yönelik hayaller gören Emin her bölüm geçmişine dair hayaller görmektedir. Emin'in gördüğü hayaller içinde en dikkat çekeni ise Resmiye'yi kucağında bebeği ile görmesi oldu. Resmiye ise sürekli Emin'e kendilerini neden terk ettiğini sormaktadır. Bu hayallerden sonra Resmiye'nin sırrı merak edildi. 

Resmiye'nin sırrı nedir

Resmiye'nin sırrı nedir?

Emin'in geçmişi ile ilgili sakladığı sırlardan birisi Resmiye'dir. Resmiye hakkında birçok tahmin bulunmaktadır. Bu tahminlerden birisi Emin'in Resmiye ve çocuğunu ter etmiş olmasıdır. Başka bir tahmin ise küs olduğu kardeşi Mehmet Ali ile küs olma sebebi Resmiye olmasıdır. Tahminen Emin gençken Resmiye'ye aşıktı ve ondan bir çocuğu oldu ama ailesi istemediği için onları terk etti. Emin geçen bölümde eşi Fazilet Hanım'ın yanında Resmiye'nin hayalini görmüş ve kendisini rahat bırakmasını söylemişti. Bu olaydan sonra Fazilet Resmiye'nin kim olduğunu araştırmaya başladı. Yakın bir zaman sonra Resmiye'nin kim olduğu ortaya çıkacaktır.  

Baba dizisinde şimdilik şirket durumu, krizler, Kadir ve İlhan savaşı gösterilirken yakın bir zamanda sırların açığa çıkması beklenmektedir. İlerleyen bölümlerde Emin'in gördüğü hayaller artacak ve tüm sırlar ortaya çıkacaktır. 

Baba dizisinde Resmiye karakterini kim canlandırıyor?

Baba dizisinde resmiye karakterini Umay Anadolu Kaboğlu canlandırmaktadır. 28 yaşında olan Kaboğlu, Marmara Üniversitesi Sinema bölümünden mezun olmuş daha sonra Kadir Has Üniversitesi'nde oyunculuk bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Umay Anadolu Kaboğlu, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık, Bugünün Saraylısı, Sen Benimsin, Filinta ve İstanbul Sokakları gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal