Can Yoldaşım dizisi finalde neler olacak, nasıl bitecek?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi Can Yoldaşım dizisi final yapacak. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Can Yoldaşım dizisinin finalinde neler yaşanacağı merak edildi. Peki Can Yoldaşım dizisinin finalinde neler yaşanacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

23.03.2022-23:21 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-23:21) Can Yoldaşım dizisi finalde neler olacak, nasıl bitecek?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi Can Yoldayım final yapacak. Orijinal adı Diya Aur Baati Hum olan Can Yoldaşım dizisi Hindistan'da yayınlanan orijinalinde 1487 bölümden oluşmaktadır. Kanal 7 ekranlarında günde ortalama üç bölüm yayınlanan Can Yoldaşım dizisi erken final yapacaktır. Türkiye'de 495 bölüm olarak yayınlanacak Can Yoldaşım dizisinin şuan 195'li bölümleri yayınlanıyor yani final yapmasına 300 bölüme yakın vardır. Uzun soluklu Hint dizileri arasında yer alan Can Yoldaşım yaklaşık 2 sene daha sürmesi beklenmektedir. 

Can Yoldaşım dizisinde neler yaşanıyor?

Sandiya'nın en büyük hayali polis olmaktır. Ama bu hayali birçok kez suya düşer. Ailesinini an ölümüyle abisi tarafından evlendirilen Sandiya, kendisinin bambaşka bir hayatın içinde bulur. Sandiya'nın başına gelen tüm olaylarda Suraj büyük destek sağlamış hatta annesini ikna ederek Sandiya'nın polis akademisine gitmesini sağlamıştır. Polis akademisinde başına birçok olay gelen Sandiya'yı kötü olaylar bırakmaz. Polis olduktan sonra da terörist lideri Raj Kumar ile savaşmaya başlayan Sandiya evdeki sorumlulukları ve işi arasında zor zamanlar geçirir. Yanlış anlaşmalar yüzünden Suraj'la boşanma aşamasına gelen Sandiya daha sonra sorunlarını aşarak tekrar beraber olur ve ikiz bebek beklerler. Ama doğum sırasında çocukları kaçırılır. Bebeklerin kaçırılması üzerine 7 yıllık bir zaman atlatması yaşanarak bebeklerden birisi bulunur diğerinini ise öldüğüne inanılır. Ama Ankur planlı bir şekilde bebeği kaçırmıştır. 

Can Yoldaşım dizisinde neler yaşanıyor

Sandiya ve Saruj aşkı tam gaz devam ederken Sandiya çok tehlikeli bir görev için bir tren kazasında öldü olarak gösterilir. Sandiya'nın ölüm haberiyle aklı dengesini kaybedecek hale gelen Suraj annesinin ısrarıyla kendine aşık olan bir kızla buluşur. Tehlikeli göreve giden Sandiya'nın kimliği ortaya çıkınca işkence görür. Sandiya'nın yaşadığını öğrenen Suraj ona yardıma gider. Sandiya ise geri döndüğünde Suraj için savaşması gerekecektir çünkü Suraj geçirdiği bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştur. Polislikten ayrılan Sandiya bir şeker dükkanı işletmeye karar verir. Sandiya ve Suraj'ın bir kızları daha olur. Tam her şey yolunda ilerlerken Sandiya'ya akademiden biter teklif gelir. Bu sıralarda ise Ankur'un kaçırmış olduğu Sandiya'nın oğlu ise biyolojik ailesini tanır ama onların kendisinin bıraktığını düşünerek onlardan nefret eder. Daha sonra Ankur ve Antika teröristler tarafından öldürülür böylece gerçekleri öğrenen oğulları Sandiya ve Suraj'ı affeder. 

Can Yoldaşım dizisinin finalinde neler olacak?

Başlarından birçok olay geçen Sandiya ve Suraj çiftinin mutlulukları fazla sürmez terörist eylemlerin devam etmesini önlemek için birçok yol denerler. Bu sırada kızları kaçırılır. Masum insanları korumak için bir şehri yok edecek güce sahip olan bombalı hapı içip koşarak uzaklaşmaya başlarlar. kalabalıktan çıkmayı başaran çift kimsenin olmadığı bir yere gelerek ölümlerine son dakikalar kala evlilik yeminlerini hatırlar ve onları gölün üzerine götürecek platforma atlar. Sandiya ve Suraj'ın ailesi onları son kez görmek için yanlarına gelir o sırada patlama yaşanır ve Sandiya ve Suraj sarılarak ölürler. 

Can Yoldaşım dizisinin finalinden sonra hikayenin devamı Tu Sooraj Main Saanjh, Piyalji ismiyle yayınlanmıştır. 365 bölüm süren Tu Sooraj Main Saanjh, Piyalji dizisinde Sandiye ve Suraj'ın ailesi ve çocuklarının hayatı anlatılmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal