Azeri Mafya Lideri Yemek Masasında Öldürüldü!

Antalya'nın Serik ilçesinde film gibi olay! Azeri suç örgütü lideri ‘Lotu Quli’ lakaplı Nadir Salifov, bir otel restoranında kafasına vurularak öldürüldü.

20.08.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-13:12) Azeri Mafya Lideri Yemek Masasında Öldürüldü!

Cinayet şüphelisinin ise Antalya-Denizli kara yolunda ele geçirildiği bildirildi.

Azerbaycan’da hapis cezası çektikten sonra Türkiye’ye gelen ve 2018 yılında yakalanarak sınır dışı edilen Salifov’un, daha sonra kaçak olarak yeniden Türkiye'ye geldiği açıklandı.

Diğer taraftan Nadir Salifov’u öldürme amacıyla çalışmalarda bulunduğu belirlenen Rus mafyasına İstanbul’da 2 şubat 2020’de operasyon yapılmıştı. Ekibin lideri olduğu tespit edilen Guram Chikladze ve 16 kişi ele geçirilmişti.

ÇARPRAZ ATEŞLE ÖLDÜRÜLEN MAFYANIN ARKADAŞI
Sözcü’den yansıyan bilgiye göre, Salifov’un adamları tarafından 2019 yılının kasım ayında bıçaklanan Chikladze’nin, 18 Ağustos 2016’da Beşiktaş’ta bir otelden çıkarken çapraz ateşle öldürülen Azerbaycan asıllı mafya lideri Rövşen Caniyev’in tanıdığı olduğu kaydedildi.

BEŞİKTAŞ'TAKİ CİNAYETİN EMRİNİ VERMİŞTİ!
2016’da Beşiktaş’ta meydana gelen cinayetin talimatını veren kişinin o dönem Azerbaycan’da hapishanede bulunan Salifov olduğu iddia edilmişti.

MEYVE-SEBZE İTHALATINI KONTROL EDİYORDU
Salifov, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki meyve-sebze ithalat pazarını kontrolünde bulunduran ‘Lotu Quli’ mafyasının liderliğini yapıyordu.
Mafyanın bu amaçla adam öldürmekten, haraç almaya kadar çeşitli suçlar işlediği de bildiriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal