Aykut Kocaman yayıncı kuruluş Bein Sports ile anlaşmaya vardı! Tecrübeli teknik adam kariyerine yorumcu olarak devam edecek

En son Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman İstanbul ekibi ile yolları ayırdığından beri herhangi bir takımı çalıştırmamıştı. Teknik adamın yeni adresi büyük merak konusuyken Aykut Kocaman'dan kritik kariyeri kararı geldi. Deneyimli hocanınn gelecek sezon Bein Sports ekranlarında Süper Lig yorumculuğu yapacağı öğrenildi.

27.06.2022-14:38 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-14:49)

Geçen sezon Medipol Başakşehir'i çalıştıran ve takımla yolların ayrıldığı Aykut Kocaman'dan oldukça dikkat çeken bir karar geldi. Ünlü hoca futbola yorumcu olarak geri dönüyor.

Taraftarların ilgisini çekti

Süper Lig yayın haklarını iki yıllığına uzanan Digiturk, yorumcu kadrosunu çok sürpriz bir isimle güçlendirdi. Playspor'un haberine göre Teknik Direktör Aykut Kocaman gelecek sezon Bein Sports ekranlarında Süper Lig yorumculuğu yapacak. Aykut Kocaman'dan gelen bu haber taraftarların oldukça ilgisini çekti. Bu anlamda Aykut Kocaman ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Aykut Kocaman'ın kariyer kararı gündem oldu

Kulüp çalıştırmamıştı

Aykut Kocaman iki taraf arasında yapılan anlaşmaya göre herhangi bir Süper Lig ekibinden teklif alması durumunda sözleşmesini feshetme hakkına sahip olacak. Tecrübeli hoca Başakşehir ile yollarını ayırmasının ardından herhangi bir takımda görev almamıştı. Aykut Kocaman'ın hangi takımı çalıştıracağı büyük merak konusu haline gelmişken hocanın futbola yorumcu olarak dönecek olması herkesi şaşırttı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal