Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, en büyük pişmanlığının Aykut Kocaman ile yola devam etmemek olduğunu söyledi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kongre üyeleri ile bir araya geldiği iftarda çarpıcı itiraflarda bulundu. Fenerbahçe'ye başkan olduğu günden bu yana en büyük pişmanlığının Aykut Kocaman ile yola devam etmemesi olduğunu söyledi.

07.04.2022-13:34 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-13:34)

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonda büyük bir hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'nin Başkan Ali Koç yönetimindeki şampiyonluk hasreti senelerdir devam ediyor.

Sarı lacivertliler Spor Toto Süper Lig'de Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde çıktığı son karşılaşmalarda toparlanmayı başarırken arka arkaya aldığı galibiyetler ile birlikte Avrupa kupaları şansını yakalamak istiyor.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Kuruçeşme'de gerçekleştirilen iftar yemeğinde kulübün kongre üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Ali Koç, gerçekleştirilen iftar yemeğinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ali Koç, yaptığı açıklamalarda ;

'Pereira'nın bize bıraktığı miras...'

Vitor Pereira bize güzel bir miras bıraktı. Samuel’i sağ bek, Ferdi’yi sol bek yaptı. Zajc’ı satacaktık, o buna izin vermedi. Crespo’yu, Kim’i aldırdı. Gençlerin performansını yükseltti. Bazılarına da yaramadı, Pelkas geri gitti.


'Başkan olduğum gündem bu yana en büyük pişmanlığım!'

Aykut hoca(Kocaman) ve ekibiyle devam edecektik. En büyük hatam, ilk geldiğim dönemde hocayı değiştirmekti. Şu anda olsaydı aynen devam ederdim.

'Devre arasında çok ciddi bir teklif geldi'

Miguel Crespo'ya devre arası İspanya’dan çok ciddi bir teklif geldi. Benim bile kafam karıştı. Umarım bir daha gelmez, oyuncunun da kafası karışır.

'İngiltere'den döndükten sonra bambaşka bir Ozan!'

Ozan Tufan'ı kiralık olarak gönderdiğimiz İngiliz ekibi Watford'un sahibi bana ‘Muhtemelen düşeceğiz, Ozan Tufan da burada oynamıyor, zaten oynamayınca kilo alıyor. Oynasın kilo almasın’ dedi. Çok seviyorum, nikah şahitliğini yaptım ama İngiltere’ye gidip kötü dönen bir Ozan gördüm.

'Bu iş çocuk oyuncağı değil...'

Mesut Özil'in affı söz konusu değil. Henüz kendisiyle de konuşmadım. Ancak şu anda böyle bir planımızın olmadığını net bir şekilde söyleyebilirim, bu iş çocuk oyuncağı değil. Aslolan Fenerbahçe’dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal