Aydın’da Kuyumcuyu Soyan Hırsızlar Çamurlu Ayak İzleriyle Yakalandı

Aydın’da meydana gelen hırsızlık olayında 1 milyon TL çalan hırsızlar ayak izlerinden yakayı ele verdi. Ancak çalınan altınlar bulunamadı.

28.12.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-16:53) Aydın’da Kuyumcuyu Soyan Hırsızlar Çamurlu Ayak İzleriyle Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Aydın’a bağlı Didim ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı, duyanları hayrete düşürdü. Gece saatlerinde kuyumcuya gelen hırsızlar yaklaşık 1 milyon TL değerinde mücevher çaldı. Ayak izlerinden yola çıkan jandarma ekipleri hırsızları suçüstünde yakalandı. 

1 MİLYON TL DEĞERİNDE ALTIN ÇALDILAR 

Didim’de gece 3 sularında daha önce geldikleri kuyumcuya soygun için tekrar gelen hırsızlar, kuyumcu dükkanına girerek işyerinin alarm kablosunu kesip, yanında getirdikleri çantaya işyerindeki altın ve ziynet eşyaları doldurup olay yerinden kaçtı. Olay sırasında her detayı düşünen ekipleri, kuyumcunun kamera görüntülerini de aldı. 

ÇAMURLU AYAK İZLERİ HIRSIZLARI ELE VERDİ

Sabah kuyumcuya gelmesi ile büyük şok yaşayan mekan sahibi, hemen polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerini de çalan hırsızları çamurlu ayak izlerinden yakaladı. Ekipler işyerinin ilerisindeki bir evde kalan kişilerle ilgili araştırma yaptı çevredeki güvenlik kameralarından yola çıkarak üç şüpheliyi tespit etti.

Aydın'da kuyumcu soygunu

ÖNCEDEN MEKANDA KEŞİF YAPMIŞLAR

Olaya dair detayları araştıran polis ekipleri, hırsızların daha önce mekanın çevresine gelerek keşif yaptıklarını ve soygun planını hazırladıklarını belirtti. İşyerinden 1 milyon TL’nin üzerinde altın çalındığı öğrenildi. Yakalanan üç şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, çalınan altınların nerede olduğu öğrenilemedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal