İstanbul’da Şaşırtan Hırsızlık: Park Halindeki Araçlardan Akaryakıt Çaldı

İstanbul’da güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler bu kadarı da olmaz artık dedirtti. Bir grup park halindeki araçlardan akaryakıt çaldı.

05.12.2021-09:18 - (Son Güncelleme: 05.12.2021-09:23)

Duyanları hayrete düşüren olay İstanbul’da meydana geldi. Bir kişi park halindeki araçlardan akaryakıt çalarken görüntülendi. 

PARK HALİNDEKİ ARAÇLARDAN BENZİN ÇALDI

Güvenlik kameralarına yakalanan şahısın, park halindeki araçlardan benzin çaldığı görüldü. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Suç Araştırma Timleri, bu kadarı da olmaz dedirten görüntülerin ardından şüpheliyi aramaya başladı. Akaryakıt çalan kişinin depoladıklarını piyasa altı fiyata sattığı öğrenildi. 

ARABALARDAN ÇALDIĞI YAKITLARI MERDİVEN ALTI SATIYOR

Görüntüler üzerine harekete geçen ekipler, O.Ş.'nin Bahçelievler’de ruhsatsız bir yediemin otoparkı işlettiğini, çaldığı akaryakıtları bu otoparkta depolayıp satışını yaptığını tespit etti. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, 3 adet birer tonluk tanklar içerisinde 2 ton çalıntı akaryakıt, 4 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda tabanca fişeği ele geçirdi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede yakıt hırsızının tankların üzerine araçlara satış yapabilmesi için pompa sistemi, akaryakıtın miktarını belirleyen ve fiyatlandırma yapabilen sayaç sistemi kurduğunu tespit etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal