Ay sonuna kadar başvuran emeklilere ek ödeme fırsatı!

Emeklilere 2022 yılında güzel haberler gelmeye devam ediyor! Emeklilere yapılacak ek ödeme tutarları açıklandı. Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek olmadan, Garanti BBVA Mobil ya da Müşteri İletişim Merkezi vasıtasıyla maaşlarını basitçe Garanti Bankası’na taşıyabilecek ve promosyonlarını alabilecek. Bu bağlamda ay sonuna kadar yapılacak başvurularla emekliler ek ödemelerini alabilecekler. Söz konusu ek ödeme için Garanti Bankası’na dair ayrıntılar..

05.03.2022-16:10 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-16:42) Ay sonuna kadar başvuran emeklilere ek ödeme fırsatı!

Garanti Bankası’nda bulunan güncel emekli nakit promosyon seçenekleri sayesinde, düşük emekli maaşları nedeniyle nakit sorunu çekenlere avantajlı oranlarda nakit desteği verilecek. Hem de kişilerin çoğunun ayrıcalıklı olarak bankacılık hizmetlerinden yararlanması da mümkün hale gelecek.

Garanti’den emeklilere ekstra ödeme fırsatı

Promosyon ödemesi amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu’nun belirlemiş olduğu koşullar geçerli olacak. Promosyon ödemesi kapsamında, gelir ya da aylıklarını üç yıl boyunca buradan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecek. Taahhüt zamanının başlangıç tarihi ise promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacak.

Promosyon tutarı ne kadar?

Banka, 1 Mart ile 31 Mart 2022 tarihleri arasında,

Bin 500 liraya kadar emekli maaşı alanlara bin 650 lira,

Bin 500 ile 2 bin 500 lira arasında emekli maaşı alanlara 2 bin 100 lira,

2 bin 500 lira ve üzerinde maaş alanlara ise 2 bin 500 lira nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Birden çok maaş ödemesi alıp, bu maaşları almak amacıyla promosyon talebinde bulunulması halinde ise ödemeler, maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi halinde gerçekleştirilecek.

Promosyon ödemeler hangi tarihte yapılıyor?

Promosyon ödemesi, müşterinin "Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi"ni imzalaması sonrasında, ilk maaşın bankaya yatmasını takiben en geç 3 iş günü içerisinde gerçekleştirilecek. Taahhüt zamanı boyunca promosyona konu olan maaşların alınabileceği bankalarda değişiklik gerçekleştirilemeyecek.

Taahhüt zamanı içerisinde vefat haricinde rastgele bir amaçla SGK doğrultusundan gelir/aylık ödememin kesilmesi ya da herhangi başka bir sebeple gelir/aylığının değişik kuruma taşınması durumunda promosyon teması iptal edilecek. Bununla beraber müşterinin taahhüt zamanı dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda ise tekrardan promosyon teması iptal edilerek, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek olmadan kalan taahhüt zamanına bakılarak ödenen promosyon tutarı iade edilecek.

TEB 2 bin 750 lira nakit promosyon

Türkiye Ekonomi Bankası'nın 2 bin 750 TL nakit desteğinden yararlanmak isteyenler, emekli maaşını 3 yıllığına taşımayı taahhüt etmelerinin ardından verecekleri 2 ya da üzeri otomatik fatura talimatı ile bu kampanyadan yararlanabilecekler. Hem de emekli tanıdıklarını getirenlere özel 2 bin 500 liraya varan nakit mükafat desteği de sunuluyor. Emekli maaşı bin 499 liraya kadar olanlara bin 850 lira ödeme yapılırken, 2 bin 500 TL ve üstünde maaş alanlar ise 2 bin 750 TL ek promosyon ödemesinden faydalanabilecekler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal