Kredi arayanlara müjdeli haber: Hesaplara anında yatıyor! 0,99 faizle anında 10 bin lira fırsatı

Son dönemde insanların nakit ihtiyacı hissetmeleri sebebiyle krediye olan taleplerde artış gözlemleniyor. Buna bağlı olarak da bankalar vatandaşlara çeşitli avantajlarla krediler sunmaya başladı.

05.03.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-16:52) Kredi arayanlara müjdeli haber: Hesaplara anında yatıyor! 0,99 faizle anında 10 bin lira fırsatı

Nakit sorunu çeken kişilerin hesaplarına 10 bin lira destek ödemesinin yapılacağı kredilerin detayları belli oldu. Halkbank ve Akbank tarafından duyurulan iki özel kredi alternatifiyle kişilerin çoğu farklı alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla makul finansman desteği alacak. Cazip geri ödeme seçeneklerinin sunulduğu kredi kapsamında yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları ile kredi verilmesi amaçlanıyor. İhtiyaç kredilerinde meydana çıkan yeni oranlar yardımıyla vatandaşlar özellikle son zamanlarda çoğalan nakit gereksinimleri amacıyla makul finansmanlardan yararlanmaya başladılar. 

İşte en uygun sunulan ihtiyaç kredileri

Hayatın birçok alanında yaşam pahalılığının artmasıyla vatandaşların büyük bir kesimi banka kredilerine ve kredi kartı kullanımına yöneldi. Bankalar ise vatandaşların da cebini rahatlatmak için daha rahat bir ödeme dönemi üzerinden kısa vadeli ve düşük miktarda nakit ihtiyaçlarını çözmek amacıyla yeni kredi paketlerini devreye sokmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen kamu bankası Halkbank ile beraber, avantajlı oranları ile dikkat çeken Akbank'ın sunduğu ihtiyaç kredilerine olan talep her geçen artmaya devam ediyor.

Akbank’tan Yüzde 0,99 Faizli Masrafsız Kredi

Akbank 10 bin liraya kadar olan ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına kadar düşürdüğünü duyurdu. Ayrıca banka şubesine gitmeye bile gerek olmadan direkt dijital kanallar üzerinden kullanılacak kredide hiçbir masraf ödenmeden satın alma fırsatı bulunuyor. Yüzde 0,99'dan başlayan avantajlı faiz oranlarıyla sunulan kredinin 12 ay vade seçenekleriyle de vatandaşlar tarafından kullandırılması sağlanıyor. Böylece kredi ihtiyacı olan insanlar daha rahat ödeme seçeneğine sahip oluyorlar.

Mobilden Akbanklı olanlara özel olarak sunulan Masrafsız Hoş Geldin Kredisi, ilk kez ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayarak onay alan müşteriler tarafından 5 gün içinde yapılacak başvurular ile kullanılabiliyor.

İşte en uygun sunulan ihtiyaç kredileri

10 bin TL ve üzerinde kredi talepleri için Akbank'ın diğer avantajlı ihtiyaç kredisi paketlerinin herhangi birinden yararlanarak üç aya kadar erteleme seçenekleri ile de cazip krediler kullanmanız mümkün olabilmektedir.

Herhangi bir masraf ödemeden kullanabileceğiniz kredi kapsamında toplam geri ödeme miktarı ise 10 bin 788 lira 91 kuruş olarak hesaplanmıştır. Aylık taksit oranı ise en fazla vade sayısı olan 12 ay üzerinden hesaplanarak ayda 889 lira 8 kuruş olarak açıklanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal