Avrupa'ya Gözdağı Niteliğinde Açıklama: Rusya Herkesi Küle Çevirmeye Hazır!

Putin'in sözcüsü Russia Today haber servisinin başkanı Dmitry Kiselyov, ABD ve Avrupa'yı ayağa kaldıracak çok önemli açıklamalara imza attı. ABD'yi başına silah dayamakla tehdit eden Kiselyov 'Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır' dedi.

22.12.2021-11:41 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-11:54) Avrupa'ya Gözdağı Niteliğinde Açıklama: Rusya Herkesi Küle Çevirmeye Hazır!

Putin'in sözcüsü olarak tanınan aynı zamanda Russia Today haber servisinin başkanı olarak görev yapmakta olan Dmitry Kiselyov, ABD ve Avrupa'yı ayağa kaldıracak nitelikte çok önemli açıklamalara imza attı. ABD'yi başına silah dayamakla tehdit eden Kiselyov 'Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır' şeklinde çok çarpıcı ifadeler kullandı.

RUSYA SAVAŞ HAZIRLIĞIMI YAPIYOR

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD ve Avrupa ile yaşamakta oldukları  Ukrayna gerilimi konusunda dün tekrar çok sert şekilde  bir açıklamada bulunmuş ve askeri önlemler aldıklarını düşmanca davranışlara cevaplarının ise çok sert olacağını ifade etmişti. Putin'in bu sözleri Avrupa'da 'savaş hazırlığı' olarak algılandı ve büyük bir yankı uyandırdı.

RUSYA HERKESİ RADYOAKTİF KÜLE ÇEVİRMEYE HAZIR

Tam da bu gerilimin yaşandığı sırada  Putin'in sözcüsü olarak bilinen aynı zamanda da devlete ait olan Russia Today Haber servisinin başkanı olan Dmitry Kiselyov akılalmaz açıklamalara imza attı. Kiselyov, 'Rusya, silahlarını karar alma merkezlerinin yakınlarına konuşlandırarak anında cevap vermeye hazırlanıyor. Karşı tarafa bundan kaçınmanın, tehdit oluşturmamanın bir yolunu öneriyoruz aksi taktirde Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır' şeklinde ifadeler kullandı. 

ELİMİZDE ÇOK GÜÇLÜ KARTLAR VAR

Rusya'nın istediğini elde etmek konusunda her yola başvurmaya ve sonuç ne olursa olsun  her türlü sonuca katlanmaya  hazır olduğunu ifade eden Kiselyov '21. yüzyılda daha önce hiç bu kadar ciddi riskler olmamıştı. Standart olmayan durumlar, standart olmayan yaklaşımlar gerektirir. Elimizde çok güçlü kartlar var.' şeklinde konuştu.

AMERİKA'NIN BAŞINA SİLAH DAYAYACAĞIZ

Rusya'nın kırmızı çizgileri olduğunu ve bu kırmızı çizgileri savunmak için güç kullanmaya 'yüzde yüz' istekli olduğunu ifade eden  Kiselyov, bunun ülkesi için bir 'ölüm kalım meselesi' olduğunu dile getirdi. Kiselyov, BBC'den gelmiş olan bir Ukrayna sorusu üzerine 'belki de gerçekten NATO ile savaşın eşiğindeyiz' ifadesini kullandı ve ekledi: 'Ukrayna NATO'ya katılırsa veya NATO orada askeri altyapı geliştirirse, Amerika'nın başına silah dayayacağız. Askeri kapasitemiz var' ifadelerini kullandı.

AVRUPA ŞOKE OLDU: RUSYA NÜKLEER SAVAŞA HAZIRLANIYOR

Rusya'dan gelmiş olan ve dünyada büyük yankı uyandıran bu açıklama Avrupa'da şok etkisi yaratırken, gazeteler bugün 'Rusya nükleer savaşa hazırlanıyor' başlıkları ile haberler yaptı.

ABD'DEN SEYAHAT UYARISI

Rusya ile Artan gerilimlerin ortasında Washington, tüm ABD vatandaşlarına yakın Rus işgali tehdidi sebebi ile  Ukrayna'ya seyahat etmemeleri konusunda tavsiyede bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal