Avrupa Spor Haftası 81 ilde Kutlanacak!

Avrupa Spor Haftası Türkiye’nin 81 ilinde coşku ile kutlanacak. Amaç ise toplumu spora teşvik etmek.

16.09.2021-10:37 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-11:23) Avrupa Spor Haftası 81 ilde Kutlanacak!

Türkiye’de Hareketlilik bilincini artırmak ve toplumu spora teşvik etmek amacıyla 81 ilde spor haftası kutlanacak. Avrupa Spor Haftası Türkiye’nin 81 ilinde coşku ile kutlanacak.

AVRUPA SPOR HAFTASI TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDE KUTLANACAK

Türkiye’de Hareketlilik bilincini artırmak ve toplumu spora teşvik etmek amacıyla Avrupa Spor Haftası kutlanacak. Spor haftasının Türkiye’nin 81 ilinde 23-30 Eylül tarihlerinde 81 ilinde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle ile kutlanması bekleniyor.

DÜZENLENEN ETKİNLİKLER İLE TOPLUM SPORA TEŞVİK EDİLECEK

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonundan (HİS) konu ile ilgili açıklamada bulundu. Federasyon tarafından yapılan açıklamada ‘23 Eylül Perşembe günü Ankara'da Anıttepe Spor Kompleksi'nde yapılacak açılış törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katılması bekleniyor’ ifadeleri yer aldı. Etkinlikler Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu’nun (HİS) resmi internet sayfasından takip edilebilecek. Etkinliklere her yaştan vatandaş katılabilecek. 25 Eylül Cumartesi günü ise İzmir Gündoğdu Meydanı'nda ''Harekete Geç Gecesi-Beactive Night'' etkinliğinin düzenleneceği duyuruldu. Düzenlenen etkinlikler ile Obezite ile mücadeleye de dikkat çekilmesi hedefleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal