Attila Szalai: Mesut Özil, EURO 2020'den Önce Bana ve Tüm Ülkeme Başarılar Diledi

Attila Szalai: Mesut Özil, EURO 2020'de Türkiye ve Almanya dışında Macaristan'ı da destekleyecek.

13.06.2021-21:01 - (Son Güncelleme: 13.06.2021-21:01) Attila Szalai: Mesut Özil, EURO 2020'den Önce Bana ve Tüm Ülkeme Başarılar Diledi

EURO 2020'de Macaristan formasıyla oynacak Fenerbahçe'nin başarılı ismi Attila Szalai, Portekiz maçından önce  bazı değerlendirmeler yaptı. Szalai, Fenerbahçeli takım arkadaşı Mesut Özil'in de kendilerine destek olduğunu söylerken, "Mesut Özil, EURO 2020'den önce bana ve tüm ülkeme başarılar diledi. Ayrıca Türkiye ve Almanya dışında Macaristan'ı da destekleyeceğini söyledi" ifadelerine yer verdi.

Macaristan, EURO 2020 F Grubu'nda ki Portekiz, Almanya ve Fransa'yla mücadele edecek. Grubun ilk maçı Macaristan-Portekiz karşılaşması olacak. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe'nin Macar savunmacısı açıklamalar yaptı.

"MESUT ÖZİL BANA VE ÜLKEME BAŞARILAR DİLEDİ"

Macaristan’ın önemli yayın organlarından olan Nemzeti'ye açıklamada bulunan Szalai, Fenerbahçeli takım arkadaşı Mesut Özil'in turnuvada Macaristan'ı desteklediği ifadelerine yer verdi. Szalai, "Mesut Özil, EURO 2020'den önce bana ve tüm ülkeme başarılar diledi. Ayrıca Türkiye ve Almanya dışında Macaristan'ı da destekleyeceğini söyledi." dedi.

"BANA DİĞER ÇOCUKLARIN SAHİP OLMADIĞI BİLGİLERİ VERDİ"

Szalai, Macaristan’ın milli futbolcusu olan babası hakkında gelen soruya ise, "Çok küçük yaşlardan itibaren bana diğer çocukların sahip olmadığı bilgileri verdi. Bana nasıl düzgünce antrenman yapabileceğimi gösterdi. Özel antrenmanlar yaptırdı. Ben çocukken bir anda boyum uzadı ve koordinasyon problemlerim vardı. Bunu hızlıca aşmamda babamın çok faydası oldu." şeklinde yanıtladı.

"ONLARIN DESTEĞİNE KARŞILIK VERMEMİZ LAZIM"

EURO 2020'de Fransa, Portekiz ve Almanya ile aynı grupta olmalarıyla ilgili konuşan Szalai, "Kusursuz olmamız lazım, hem fiziksel hem de mental açıdan. Maçlar stadyumumuzda olacak ve fantastikler. Onların desteğine karşılık vermemiz lazım." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal