Ata Demirer Bursa Bülbülü filmi oyuncuları kimler? Bursa Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları

Ata Demirer, yeni bir filmle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ata Demirer’in Bursa Bülbülü isimli yeni bir film çekeceği haberi gündeme geldi. Haberin ardından birçok kişi Ata Demirer Bursa Bülbülü filminin konusu nedir? Filmde kimler oynuyor? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

30.03.2022-19:53 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-19:53) Ata Demirer Bursa Bülbülü filmi oyuncuları kimler? Bursa Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları

Komedyen Ata Demirer, Bursa Bülbülü isimli bir film ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin kadrosunda kimlerin yer alacağı belli olurken, çekim hazırlıklarına da başlandığı öğrenildi. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği filmde, ünlü isimlerden Melek Baykal’ın da yer alacağı belirtildi.

Daha önce Eyvah Eyvah, Niyazigül Dört Nala, Olanlar Oldu ve Hedefim Sensin isimli filmler çeken Ata Demirer, sinemaseverlerin karşısına yeni bir yapımla çıkacak. Diğer filmlerinde genellikle ünlü oyuncu Demet Akbağ ile kamera karşısına geçen ünlü komedyen Ata Demirer, yeni filminde yeni bir kadroyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ata Demirer

Filmin okuma provalarına başlayan Ata Demirer, bu haberi sosyal medya hesabından ‘yola çıktı’ notuyla takipçileriyle paylaştı.

Merakla beklenen Bursa Bülbülü isimli filmin kadrosunda Melek Baykal, Tarık Pabuçcuoğlu, Cem Gelinoğlu ve Bedir Bedir gibi isimlerin yer alması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal