Ata Demirer Bursa Bülbülü filmi ne zaman çıkacak? Ata Demirer Bursa Bülbülü için Disney+ ile anlaştı

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. Bursa Bülbülü adlı film senaryosunu bitirdiğine dair yaptığı paylaşımından sonra çekimlerin gelecek aylarda başlayacağı düşünülüyor. Filmin ne zaman çıkacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Aynı zamanda da Ata Demirer, Bursa Bülbülü adlı filmi için Disney+ ile anlaşma sağladı.

26.03.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-13:57) Ata Demirer Bursa Bülbülü filmi ne zaman çıkacak? Ata Demirer Bursa Bülbülü için Disney+ ile anlaştı

Birçok filmiyle beyaz perde de yer alarak gönülleri fetheden ve gişede milyonlarca izleyiciye ulaşan filmleriyle Ata Demirer, yeni bir filmle bu defa dijital platforma çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu ve senarist olan Ata Demirer, 3 yıl verdiği aradan sonra geri dönüşünü sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda paylaşımda bulundu. "Yeni film yeni heyecan" notuyla yaptığı paylaşımı ise birçok hayranını hem heyecanlandırdı hem de sevindirdi.

Ata Demirer

Yeni filmi Bursa Bülbülü ile dijital platformda yer almaya hazırlanan Demirer'in yaz aylarında Türkiye'de hizmet vermeye başlayacak olan Disney+ ile anlaşma sağlayan isimler arasında yer aldı. Gerçekleştirilen anlaşma detayları ise şimdilik belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Ata Demirer Bursa Bülbülü

Ata Demirer Bursa Bülbülü filmi ne zaman çıkacak? 

'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dört Nala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' gibi filmleriyle milyonlarca yüzü güldüren ve gire rekorları kıran Ata Demirer, bu defa aynı performansı dijital platformda göstermeye hazırlanıyor. Demirer, Bursa Bülbülü adlı yeni filminin senaryo aşamasının bittiğini geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından duyurmuştu. 3 aradan sonra yeni bir senaryo ile Ata Demirer'in dönüşüne hayranları çok sevindi. Heyecanla Ata Demirer'in yeni filmini bekleyen hayranları ise filmin ne zaman çıkacağını merak ediyor.

Eyvah Eyvah

Önümüzdeki aylarda çekimlerinin başlayacağı düşünülen filmin net çıkış tarihi ise henüz belli değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal