ATA AÖF vize sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Geçen hafta Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavları gerçekleştirildi. Sınava giren öğrenciler şimdi de sonuçların açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. Biz de haberimizde konuya ilişkin detaylardan bahsettik.

12.04.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-15:21) ATA AÖF vize sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenci olanlar geçtiğimiz hafta vize sınavlarına girdiler. Sınavlara giren öğrenciler şimdi de sonuçların açıklanıp açıklanmadığına bakmaya başladı. ATA AÖF sınav sorularına ve cevaplarına ilişkin açıklama yapıldı. Öğrenciler LMS üzerinden sınav sorularına ve cevap anahtarına ulaşabilecek. İşte detaylar...

ATA AÖF

ATA AÖF soruları ve cevap anahtarı

Geçen hafta yapılan vize sınavı sonrasında sınavda çıkan sorular ve cevap anahtarı öğrencilerin ulaşabilmesi için erişime açıldı. Sorulara ya da cevaplara itiraz hakkı ise 13 Nisan Çarşamba günü saat 18.00'a kadar sürecek.

ATA AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçen hafta sınava giren öğrenciler sonuçların bir an önce açıklanmasını bekliyor. Lakin sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin henüz bir geri bildirim yapılmadı. Geçen dönem güz vize sınavları 20-21 Kasım tarihlerinde yapılmış ve sonuçlarda 1 Aralık tarihinde açıklanmıştı. Sınava girenler sonuçlarını obs.atauni.edu.tr adresinden sorguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal