Aşkın Tarifi Dizisinin Başrolü Serra Arıtürk, YouTuber'ın Eski Sevgilisi Çıktı!

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aşkın Tarifi dizisinin başrol oyuncusu Serra Arıtürk'ün eski sevgilisi herkes tarafından tanınan bir isim çıktı.

10.06.2021-10:19 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-10:19)

Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu ile birlikte başrolü paylaşan Serra Arıtürk'ün eski sevgilisini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dizide Naz karakterini canlandıran genç oyuncunun şu sıralar özel hayatında birileri olmayınca eski ilişkileri merak konusu oldu.


ESKİ AŞKI TANINA YOUTUBER ÇIKTI!

Serra Arıtürk'ün eski aşkı ise herkes tarafından tanınan bir isim çıktı. Arıtürk, bir dönem ünlü YouTuber Berkcan Güven ile bir ilişki içerisindeydi. Berkcan Güven, Serra Arıtürk ile ayrılmasının ardından, 'Serra ile ayrıldık. Aramızda kötü bir olay yaşanmadı. Onunla güzel anılarımız var. Serra kendi alanında başarılı biri' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Serra Arıtürk aslında ilk kez Berkcan Güven ile sosyal medyaya kendini tanıtmış, videolarında çıkarak fenomen haline gelmişti. Birliktelikleri bittikten sonra zaten elinde olan takipçi sayısını, şarkı söyleyerek yükseltmiş ve kendi hayran kitlesini oluşturmuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal