Artık Füze Sistemiyle Korunacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Başbakanlık ve TBMM’nin füze sistemi ile korunması konusunda “Sadece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi değil, Başbakanlık ve TBMM’de gerekli bütün tedbirler alınıyor” açıklamasında bulundu.

27.07.2016-11:10 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Artık Füze Sistemiyle Korunacak
Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve TBMM'nin füze sistemi ile ilgili korunması konusunda "Bu konu ve diğerleri ile ilgili bütün tedbirler alanmış durumda. Sadece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi değil Başbakanlık ve TBMM'de gerekli bütün tedbirler alınıyor" açıklamasında bulunan Kalın, Külliye çevresinde de gerekli tedbirlerin alındığını kaydederek "Orası hamdolsun gayet güvenilir bir yer. Zaten her gün binlerce vatandaşımız demokrasi nöbeti için oraya geliyorlar. Tam bir şölen havası var. Güvenlik noktasında hamdolsun sıkıntı yok. Uçak ve helikopterlerle ilgili bütün tedbirler alınmış durumda" dedi.

"PARALEL DEVLET YAPILANMASI İLE MÜCADELE KONUSU 16 TEMMUZ GÜNÜ BAŞLAMADI"

Bir yargı süreci olduğunu hatırlatan ve bakanlıklarda alınan bir takım tedbirler olduğunu söyleyen Kalın, "Nasıl oldu da 3-4 gün içinde bütün bunları tespit ettiniz?" diye sorulduğunu da belirten Kalın "Bunun 17-25 Aralık sürecine, hatta daha öncesine giden bir tarihi var. Paralel devlet yapılanması ile mücadele konusu 16 Temmuz günü başlamadı. Bu yapının devlet kurumlarından temizlenmesi ile ilgili zaten yürüyen bir çalışma var. Daha önce ilgili bakanlıklar bir takım tedbirler aldılar, şimdi hadise aciliyet kespetmiş durumda. Burada bir müsamaha göstermek mümkün değil, bu yapı kendisini yeniden üretebilir, yeniden saklayabilir. Suçsuzsa insanlar aklanırlar, suçu varsa adaletin önünde hesabını verir" şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal