Arsenal'den bir yıldız transferi daha! Manchester City'den Oleksandr Zinchenko'yu transfer ediyorlar

Arsenal, Manchester City'de oynayan Oleksandr Zinchenko'yu kadrosuna katma konusunda sona yaklaştı. Londra ekibi Ukraynalı sol bek ile taraftarlarını heyecanlandıracak.

18.07.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-16:33) Arsenal'den bir yıldız transferi daha! Manchester City'den Oleksandr Zinchenko'yu transfer ediyorlar

Premier Lig'de tranfer döneminin en hareketli kulüplerinden olan Arsenal, son transferi Oleksandr Zinchenko için Manchester City ile sözlü olarak anlaşmaya vardı.

Guardian'da yer alan habere göre. Arsenal'in Zinchenko ile önümüzdeki günlerde sözleşme şartları için masaya oturacağı ve transferin kısa süre içinde tamamlanacağı açıklandı.


Ezeli rakiplerinden ikinci transferleri

Daha önce Gabriel Jesus için Manchester City ile masaya oturan Londra ekibi bu transfer için 45 milyon sterlin ödemişti. Bu kez Zinchenko için City'nin kapısını çalan Arsenal bu transfer için City'e 30 milyon sterlin ödeyeceği ifade edildi.

Futbolcunun başarıları

Manchester City ile oldukça başarılı sezonlar geçiren Zinchenko, 4 kez Premier Lig, 1 kez FA Cup, 4 kez İngiltere kupa şampiyonluğu ve 2 kere de İngiltere süper kupa şampiyonluğu elde etti. Oyuncunun şimdilerde ise Arsenal'a transferi söz konusu.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal