Arkadaş tavsiyesi ile başladı! Şimdi ise 10 kadına istihdam sağlıyor!

Adana'da halk oyunları öğretmenliği yaparken arkadaşının tavsiyesi ile işe başlayan Gökben Bardık, 10 kadına istihdam sağlıyor. "İyi ki bu işe başlamışım mantar yetiştiriciliğini çok seviyorum." diyen Bardık, çoğu zaman siparişlere yetişemediklerini belirtiyor.

01.07.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-17:48)

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahallesinde hayatını sürdüren 1 çocuk annesi Gökben Bardık, pandemiden önce halk oyunları öğretmenliği yaparken , kültür mantarı üretimine arkadaşının tavsiyesi ile merak sardı. Pandeminin de başlamasıyla birlikte işleri iyice kötüye giden Bardık, evinin ardiyesinde mantar üretmeye başladı. Gökben Bardık, artık 10 kadına da istihdam sağlıyor.


'Arkadaşımın tavsiyesi ile başladım'

Gökben Bardık son zamanlarda siparişlere yoğunluktan yetişemediği için ardiyenin yanındaki yeri de mantarhane yaptı.

Gökben Bardık, bu işe başladığı için mutlu olduğunu ve istihdam sağladığını belirterek, 'Bu yola arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım. Hazır müşterilerim var onlara satıyorum. Çoğu zaman siparişleri yetiştiremiyorum. İyi ki bu işe başlamışım mantar yetiştiriciliğini çok seviyorum. Burada sabit 10 kadına iş veriyorum. İşlerin yoğun olduğu zamanlar bu sayı 12’ye çıkıyor' şeklinde konuştu.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal