Adana'da jeofizik mühendisinin gizemli ölümü! Ekipler teyakkuza geçti

Adana'da 34 yaşında olan jeofizik mühendisi B.A. ofisinde hareketsiz bir şekilde bulundu. İşte sır ölüm haberin detaylarında...

26.05.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-16:59)

Adana'da 34 yaşında olan jeofizik mühendisi B.A., internet üzerinde sipariş vermiş olduğu siyanürü kahveye karıştırarak intihar ettiği öne sürüldü. Gelen 'Siyanürle intihar' iddiası üzerine AFAD ekipleri Nükler Biyolijik ve Kimyasal (NBC) kıyafetini giyerek genç mühendisin ofisinde inceleme çalışmalarına başladı. 

Genç mühendisin ofisinde siyanüre benzeyen maddeye rastlanmadığı öğrenilirken yaşamını yitiren B.A.'nın naaşı otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılmıştır. Polis intihar olayına yönelik soruşturma başlattı. 

Ölmeden önce yakınlarına mesaj gönderdi 

Olay merkez Seyhan ilçesine bağlı olan Çınarlı Mahallesinde meydana gelmiştir. Gelen iddiaya ilişkin Ziyapaşa Bulvarında bir apartmanın birinci katında iş yeri bulunan jeofizik mühendisi B.A., sabah saatlerinde ofisine geldi. Genç mühendis yakınlarına intihar edeceğine ilişkin mesaj attı. B.A.'nın yakınları mesajı üzerine hemen ofise gitti. B.A.'nın hareketsiz bir şekilde bulununca hız kesmeden ambulans çağrıldı. Genç mühendis kaldırıldığı Seyhan Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 


Siyanür sipariş etmişti

Polis ekipleri, mühendisin internetten siyanür sipariş ettiğini ve onu da kahve ile içerek intihar ettiği iddiasına ulaşınca olay yerine hız kesmeden AFAD ekiplerini de çağırdı. 

Olay yerine intikal eden ekipler, genç mühendisin iş yerine Nükler Biyolijik ve Kimyasal (NBC) kıyafetini giyerek içeri girildi. AFAD ekipleri Ateş'in iş yerinde ölçümler yaptı. Ofiste siyanüre benzeyen malzeme bulanmadığı tespit edildi. B.A.'nın naaşı ise otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştır. Polis intihara yönelik soruşturma başlattı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal