Arka Sokaklar Mazlum diziden ayrılıyor mu, öldü mü, diziden çıktı mı? Cumhuriyet Kiper Arka Sokaklar'da neden yok, neden ayrıldı?

16 sezondur Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinden üzücü bir ayrılık haberi geldi. Dizide Mazlum karakterini canlandıran Cumhuriyet Kiper 145. bölümde diziden ayrıldı.

22.04.2022-20:02 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-15:36)

Televizyon dünyasının rekortmen dizisi Arka Sokaklar 16. sezonu ile ekranlara geliyor. Yayınlandığı kanaldan 17. sezon için onayını da alan dizi her hafta Cuma akşamı seyirciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosundaki ana isimleri de ilk sezondan itibaren korumayı başaran dizide zaman zaman ayrılıklar da yaşanıyor. 16 sezondur dizinin Mazlum karakteri olarak karşımıza çıkan Cumhuriyet Kiper ise diziye veda eden son isim oldu.

Arka Sokaklar Mazlum'a veda ediyor!

Her hafta Cuma akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri Mazlum diziye veda ediyor. Cumhuriyet Kepir'in diziye veda etmesi sevenlerini üzerken, ayrılık kararının nedeniyle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.  

arka sokaklar mazlum öldü mü

Cumhuriyet Kiper kimdir?

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Cumhuriyet Kiper, 29.10.1973 İzmir doğumludur. Üniversitede tiyatro bölümü okuyan oyunca bu zamana dek birbirinden başarılı projelerde çalışmıştır. Kiper'in bu zamana dek çalıştığı projelerden öne çıkanlar şunlardır; Arka Sokaklar, İçerde, Küçük Ağa, Evlerden Biri, Es Es, Cennet Mahallesi, Azad, Kanlı Hesaplaşma ile Çiçek Taksi'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal