Arda Öziri'nin Sevgilisi Vildan Örnek'ten Tepki Çeken Doğum Günü Kutlaması

Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ karakterine hayat vermiş olan 39 yaşındaki oyuncu Arda Öziri, geçtiğimiz ay geçirdiği motor kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Öziri'nin 40'ı yeni çıktığı gibi sevgilisi Vildan Örnek doğum günü partisi düzenledi ve Cengiz Çolak sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

10.07.2018-11:15 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-10:58) Arda Öziri'nin Sevgilisi Vildan Örnek'ten Tepki Çeken Doğum Günü Kutlaması

Diriliş Ertuğrul dizisinde gösterdiği oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken 39 yaşındaki oyuncu Arda Öziri, 27 Mayıs'ta geçirdiği motor kazası sonucu hayatını yitirmişti.

Öziri'nin sevgilisi Vildan Örnek, vefat eden oyununcunun 40'ı çıktığı gibi doğum günü partisi düzenledi. Vidan Örnek'in düzenlediği doğum günü partisine Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Cengiz Çolak sosyal medya hesabından paritini fotoğraflarını paylaştı ve altına, 'Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda'nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları... Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildan'cığım! Her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur' yazarak tepki gösterdi.

İşte o fotoğraflar;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal