Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Elimi Bırakma Dizisi Fragman - 1. Bölüm - 4. Fragman

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Elimi Bırakma dizisi fragmanı yayınlandı mı? Elimi Bırakma dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Elimi Bırakma fragmanı yayınlandı mı? Elimi Bırakma dizisi konusu nedir? Elimi Bırakma 1. bölüm fragmanı 4. yayınlandı.

10.07.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-10:45)
TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Elimi Bırakma dizisi fragmanı yayınlandı mı? Elimi Bırakma dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Elimi Bırakma fragmanı yayınlandı mı? Elimi Bırakma 1. bölüm 4. fragmanı yayınlandı. 

Başrollerinde Alp Navruz ve Alina Boz'un rol aldığı Elimi Bırakma dizisi 1. bölüm 4. fragmanı yayınlandı.

ELİMİ BIRAKMA 1. BÖLÜM 4. FRAGMANI

Elimi Bırakma dizisi 1. bölüm 4. fragmanı yayınlandı. Elimi Bırakma dizisi 1. bölüm 4. fragmanında; Sumru, Azra ile konuşur ve artık kendi yollarına bakmasını ister. Azra ise ne yapacağın şaşırır ve isyan eder. Nereye gidecekleri bilemez halde Mert ile sokakta kalır.

Feride, Serap'a Cenk'in neden gittiğini ve okuldan atıldığın sorar ancak çok öfkelidir. Cenk gelir ve babaannesinin karşısına dikilir. Oğlunun ve oğlunun kokusuna sahip olan Cenk'İn öldüğünü söyler. Feride buna dayanamaz ve Cenk'e tokat atar.

Elimi Bırakma dizisi 1. bölümü ile 22 Temmuz Pazar akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;