Diriliş Ertuğrul Yapımcısından Final Açıklaması

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul hakkında final yapacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Diriliş Ertuğrul dizisi yapımcısından final iddialarına ilişkin net bir açıklama geldi.

25.05.2018-17:43 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-17:37) Diriliş Ertuğrul Yapımcısından Final Açıklaması
TRT 1'in reyting rekorları kıran, başrolünde ünlü oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı dizi Diriliş Ertuğrul hakkında final yapacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Hatta sezon sonunda Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı iddiaları ortaya atılmıştı.

Büytün bu yapılan haberlere ve ortaya atılan iddilara dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ bir açıklama yaptı.

Mehmet Bozdağ'ın yaptığı açıklama ise şöyle;

'Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim. Ama yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman'a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman'ı yapmak. Ertuğrul'dan sonra Osmangazi'nin hikayesini anlatmak. Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Yazın coğrafi geziler yapacağız, bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul'dan daha büyük bir proje 'Diriliş Osman' doğacak. Dizinin finali Bilecik'te olabilir bilmiyorum, ama belki 'Diriliş Osman' veya 'Ertuğrul'un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal