Aralarında Kavga Çıkan Grup Fatih’te Yaşadıkları Binayı Ateşe Verdi

Fatih’te dün gece hareketli dakikalar yaşandı. Yabancı uyruklu vatandaşların yaşadığı binada kavga çıktı. Öfkesini kontrol edemeyen üç kişi hıncını binadan aldı.

14.01.2022-12:23 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-17:35)

Dün akşam saatlerinde Fatih’te meydana gelen kavga yürekleri ağza getirdi. Yabancı uyruklu vatandaşların yaşadığı binada, iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sonrasında yabancı gruplar içinde bulundukları binayı ateşe verdi. 

İKİ GRUP BİRBİRLERİNE GİRDİ

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre, dün akşam saatlerinde Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde bulunan ve içinde yabancı uyruklu kişilerin kaldığı 5 katlı binada iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenden ötürü kavga çıktı. Kavga sonrası hıncını alamayan gruplardan biri, binanın bodrum katını ateşe vererek kaçtı. Alevler biranda büyüyerek tüm binayı sardı. Yangın sırasında üçüncü katta bulunan ve paniğe kapılan yabancı uyruklu bir kişi, pencereden aşağıya atladı. Yine yabancı uyruklu üç kişi de yoğun dumandan etkilendi.

OLAY YERİNE BİRÇOK EKİP SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Giderek büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek, başka binalara sıçramadan yangını kontrol altına aldı. Üçüncü kattan atlayan ve vücudunda kırıklar oluşan yaralı ile dumandan etkilenen üç kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis, kavgaya karışan ve binayı ateşe veren kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal