Araç sahiplerine nefes aldıran indirim: Motorin fiyatları yarın değişiyor

Geçen hafta yapılan zam sonrasında rekor kıran motorin fiyatlarına bu kez indirim geleceği öğrenildi. Yapılacak indirim gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak. İşte 20 Şubat 2024 akaryakıt fiyatları…

20.02.2024-10:29 - (Son Güncelleme: 20.02.2024-17:32)

Akaryakıt fiyatları, geçen hafta zam yağmuruna tutulmuş ve benzin ile motorin fiyatları rekor seviyelere ulaşmıştı. Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan hareketlilik sonucunda sürekli değişen akaryakıt fiyatlarından bu kez indirim haberi geldi. Araç sahiplerini sevindiren indirimin gece yarısı pompaya yansıyacağı bildirildi.

Motorin fiyatları yarın değişiyor

NTV'de yer alan habere göre, motorin fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1,21 TL'lik bir indirim bekleniyor. Benzinde ise herhangi bir değişiklik öngörülmüyor. Güncel akaryakıt fiyatlarına göre; İstanbul'da benzinin litresi ortalama 41,22 TL, motorin ise litre fiyatı 44,3 TL olarak satışa sunuluyor.

akaryakıt fiyatları

İstasyonlardan yeni teklif

Bankaların yüksek komisyon oranlarına karşı isyan eden akaryakıt istasyonları, kartlı ödemelerdeki yüzde 3,3'lük komisyon tutarının vatandaşa yansıtılmasını talep ediyor. Türkiye genelinde 12 bin 700 akaryakıt istasyonu bulunmaktadır. EPGİS'e göre, istasyonlarda gerçekleşen alışverişlerin yüzde 90'ı kredi kartları ile gerçekleştiriliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal