Apple Studio Display, Windows ile uyumlu mu?

27 inç boyunda ve 5K çözünürlük sunan A13 çipli Studio Display'in Windows'la uyumlu olup olmayacağı birçok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Herkesin merak ettiği sorunun cevabı belli oldu. İşte Apple'ın açıklaması...

12.03.2022-21:46 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-21:47) Apple Studio Display, Windows ile uyumlu mu?

Apple, 8 Mart'ta düzenlediği etkinlikte 27 inç boyut ve 5K çözünürlüğü olan yeni harici ekranı Studio Display'ı tanıttı. macOs Monterey 12.3 ya da üstü bir macOS sürümü ile çalışabilen Mac modelleri dışında iPadOS 15.4 ya da üstü bir iPadOS sürümü ile çalışan bazı iPad modelleri ile de kullanılabilmekte.

A13 Bionic çip ile donatılmış olan yeni harici ekranın ekran parlaklığı 600 nite kadar çıkıyorken, ekran sıcaklığını ortama göre ayarlayabilen True Tone teknolojisi de cihazın dikkat çeken diğer özellikleri arasında yer alıyor. 12 MP kamera, hoparlör ve mikrofona sahip olan bu yeni harici ekranın Windows ile olan uyumu da merak ediliyor.

 Apple Studıo Display ve Windows uyumu

Studio Display ve Windows uyumu

Studio Display Thunderbolt kablosu ile Windows işletim sistemi olan bir bilgisayara bağlandığı zaman sıradan bir ekran gibi algılanacak. Aynı zamanda bilgisayarın kamera, mikrofon ve hoparlörü Windows uygulamaları ile sorunsuz olarak çalışabilecek.

Video konferansı esnasında kullanıcıyı takip edip kadrajda kalmasına yarayan Ana Sahne özelliği sadece Mac'te kullanılabilir olacak. Ayrıca "Hey Siri" komutu ile Uzamsal Ses Desteği de yine Studio Display bağlanan Windows cihazlarında etkin olmayacak. Yani, yeni harici ekrandan verim alabilmek için Mac'e ihtiyaç duyacaksınız.

Yeni harici ekran, standart cam modeliyle 27.999 TL, Nano-texture cam modeli içinse 32.499 TL ile 18 Mart tarihinde satışa sunulacak. Ürünü alırken eğim ile yüksek ayarlı stant isteyen kullanıcıların ek ücret ödemesi yapması gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal