AÖF sınavları online mı, nasıl olacak? 2023 AÖF bahar sınavları ne zaman yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi final sınavlarıyla ilgili araştırmalar deprem nedeniyle iptal edilen sınavlardan sonra hızlandı. Peki AÖF sınavları online mı, nasıl olacak? 2023 AÖF bahar sınavları ne zaman yapılacak? Soruların yanıtı haberimizde...

17.02.2023-13:09 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-13:09) AÖF sınavları online mı, nasıl olacak? 2023 AÖF bahar sınavları ne zaman yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2022-2023 güz dönemi sınavları Ocak ayında tamamlanmıştı. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremler sonrasında çok sayıda sınav ileri bir tarihe ertelenirken, AÖF bahar dönemi sınavlarının online mı olacağıyla beraber final sınavlarının ne zaman yapılacağını da merak ediyor. Peki AÖF sınavları online mı, nasıl olacak? 2023 AÖF bahar sınavları ne zaman yapılacak?

2023 AÖF bahar sınavları ne zaman yapılacak?

Pandemi döneminde Anadolu Üniversitesi, online (çevrimiçi) sınav sistemine geçmişti. Öğrenciler YÖK’ün aldığı uzaktan eğitim kararı sonrası sınavların nasıl yapılacağını merak ediyor.

nadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi sınavları birçok ilde düzenleniyor. Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa gibi iller etkilendi.

Bu bölgedeki okulların durumuna göre Anadolu Üniversitesi sınavların yapılış şekline karar verecek. Sınavların online veya yüz yüze olacağı konusunda da henüz yeni bir gelişme yaşanmadı.

AÖF Sınavları

AÖF sınavları online mı, nasıl olacak?

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi online sınavları, okul ortamında yapılan sınavlar ile benzerlik gösteriyor. Öğrencilere sorumlu olunan her dersten 20 soru yöneltilir. Bu soruların cevaplanması için ise 30 dakika sınav süresi verilmektedir.

Sınavlara aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci numarası/şifre veya e-Devlet seçeneğiyle giriş yapılabilir.

Ders geçme notu 35 olarak belirlenen sınavların yüz yüze veya online olması ders geçme alt sınırını etkilemiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal