Bakan Özer eğitime başlanacağı tarihi açıkladı: 71 il eğitim müdürüne talimat verildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş’ta meydan gelen depremin ardından tatil edilen okullar için 71 ilin Milli Eğitim müdürleriyle video konferans düzenlendi. Toplantıda Bakan Özer "20 Şubat'ta 71 ilde eğitim öğretime başlayacağız." dedi.

17.02.2023-09:45 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-17:53) Bakan Özer eğitime başlanacağı tarihi açıkladı: 71 il eğitim müdürüne talimat verildi

Bakan Özer, gerçekleştirilen toplantıda il milli eğitim müdürlerine okullar hususunda eksiklerinin olup olmadığını sorarak yapılması gereken eylemlerin hızlıca gerçekleştirilmesi talimatını verdi.

Bakan Özer, yaptığı konuşmada, iki büyük depremden etkilenen 10 ildeki tüm çadır kent bölgeleri ve toplanma alanlarında, depremden etkilenen çocuklar için psikososyal destek, oyun ve etkinlik çadırları kurulduğuna işaret ederek pandemi sürecinde olduğu gibi ilçe ve okul temelli geçiş yapılacağının ifade etti.

Eğitme başlıyoruz

"Eğitim öğretime başlıyoruz"

Bakan Özer, "Eğitimi ne kadar hızlı bir şekilde normalleştirirsek Türkiye'nin de normalleşmesiyle ilgili süreci hızlandırırız. Şu anda eğitim öğretimin başlangıcına yoğunlaşmamız lazım. 20 Şubat'ta 71 ilde eğitim öğretime başlayacağız." şeklinde konuştu.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal