AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2024 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınav sonuçları öğrenciler tarafından merak ediliyor. 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen sınavın sonuçlarının yakında açıklanması bekleniyor. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2024 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

29.01.2024-17:12 - (Son Güncelleme: 29.01.2024-17:12)

AÖF final sınav sonuçları hakkındaki son dakika açıklaması için öğrencilerin gözleri Anadolu Üniversitesi’ne çevrildi. AÖF’e kayıtlı olan binlerce öğrenci internet üzerinden AÖF açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları gibi terimlerle gelişmeleri takip ediyor. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2024 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2023-2024 akademik takvimine göre düzenlediği AÖF güz dönemi final sınavlarını 20-21 Ocak tarihlerinde tamamladı. Öğrencilerin merakla beklediği sınav sonuçları ise henüz açıklanmadı. Sınavın tamamlanmasının ardından, öğrenciler sonuçların açıklanması için heyecanla beklemeye başladı. AÖF, öğrencilere sınav sonuçlarını en kısa sürede duyurmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

AÖF sınav sonuçları

2024 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF final sınav sonuçları için net bir açıklanma tarihi belirtilmedi. Ancak sonuçların en geç Şubat ayının ortasına kadar duyurulması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal