Galatasaray Gaziantep FK maçını şifresiz veren uydu kanalları – GS Gaziantep maçı şifresiz yayınlayan yabancı kanallar 2024

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Bugün saat 20.00’de başlayacak olan kritik maçı şifresiz yayınlayacak yabancı kanallar belli oldu. İşte detaylar…

29.01.2024-16:49 - (Son Güncelleme: 29.01.2024-20:06)

Trendyol Süper Lig’in 23. hafta maçında Galatasaray Rams Park’ta Gaziantep FK ile karşılaşacak. Son maçında İstanbulspor’u zorlansa da 3-1 ile geçen sarı kırmızılı takım bu maçtan da galibiyetle ayrılarak Fenerbahçe’yi takibini sürdürmeyi hedefliyor. Öte yandan Galatasaray-Gaziantep FK maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar da spor severler tarafından araştırılıyor. 

Galatasaray-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanacak mücadele, 29 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak. 

Arda Kardeşler’in hakem olarak görev alacağı mücadele maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Galatasaray Gaziantep FK

Icardi ilk 11’e dönüyor

Mauro Icardi, Gaziantep FK maçıyla beraber ilk 11’deki yerine geri dönecek. Fenerbahçe derbisi sonrası sahalardan uzun bir süre uzak kalan Arjantinli yıldızın gollerine devam etmesi bekleniyor. Öte yandan Wilfried Zaha da karşılaşmada sol veya sağ kanatta forma giyecek.

Zirveye ortak oldu

Galatasaray, Süper Lig’de Fenerbahçe ile aynı puanda yer alıyor fakat averaj sebebiyle 2. sırada bulunuyor. Sarı kırmızılılar ilerleyen haftalarda hem galibiyet alırken hem de bol gollü skorlar yakalamayı böylece de genel averajda Fenerbahçe’yi geçip lider olmayı amaçlıyor.

Galatasaray-Gaziantep FK maçını şifresiz veren kanallar 2024

Galatasaray’ın bugün Süper Lig’de oynayacağı Gaziantep FK karşılaşmasını şifresiz verecek kanallar belli oldu. Saat 20.00’de başlayacak olan maç Portekiz'de yayın yapan Sport TV3 kanal tarafından canlı olarak ekranlara getirilecek.

Son dakika: Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu

Galatasaray'ın ilk 11'i Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Davinson Sanchez, Berkan Kutlu, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Icardi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal